Knight of Cups

(2015)

Cavalerul de pică

Poster Knight of Cups Postere Knight of Cups

Sinopsis Knight of Cups

Knight of Cups

Rick locuieste în California, la Santa Monica, este scenarist însă i-ar plăcea să facă cu totul altceva. Recent l-a pierdut pe fratele său Billy și îi este greu să își revină. Mai are un frate, pe Barry, care pare la fel de pierdut ca și el. Rick este înconjurat de femei frumoase: Helen, un top model și de fosta sa iubită Nancy. Este nevoit să ia una din cele mai grele decizii din viață dacă vrea să o ia de la capăt.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Stephen2D
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Berlin
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
HBO 3
Marţi, 30 Apr 13:05
HBO 3 HD
Marţi, 30 Apr 13:05

Caseta tehnică

Produs de

Dogwood Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 25 Ianuarie 2016 02:13
Cel mai sexy eseu filmosofic al lui Moș Malick, despre un fustangiu care caută perle în ocean și le găsește-n piscină. Dar, chiar dacă e sexy, să nu creadă cineva că se termină repede! Așa cum pentru a face omletă trebuie să spargi ouă, pentru a găsi o perlă trebuie să desfaci o mulțime de scoici.
10 1
Darkayn pe 20 Ianuarie 2016 13:35
Incontestabil un film de colecție, o să-l reprivesc și nu odată. Terrence Malick nu m-a dezamagit niciodată, deși recunosc The Tree Of Life mi-a plăcut mai mult. Îmi e greu să exprim ceea ce simt și gândesc când privesc așa filme - artă, Malick are 'filmul' său și nimeni altcineva nu poate face ceva la fel, e original și imaginea acompaniata de o formidabilă melodie, cât mai puține dialoguri și multă,multă hrană pentru meditație. Privește, ascultă, gândește! Vizionați toate filmele lui Terrence Malick pentru a-l întelege mai bine.
10 8
laurentzyiu pe 09 Ianuarie 2016 20:47
Oh Doamne!!!
Imi pare sincer rau ca nu am avut curiozitatea sa vad cu ce alte "creatii" a mai consumat regizorul asta pelicula degeaba. Imi dadeam astfel seama ca a reusit cu succes de fiecare data sa ma faca sa renunt la film dupa primele 15 min din film...
Cred ca e genul de film de vazut dupa ce ai slabit garoul de la mana.., daca intelege cineva unde vreau sa bat. si cat stai lesinat in pat.. :)
Surprinzator este cum reuseste sa convinga nume atat de mari din cinematografie, sa mimeze actoria in ineptiile lui de filme.
Mi-am invatat lectia de data asta, o sa evit cu tarie filmele acestui "geniu" neinteles..

9 10
lazurit29 pe 7 martie 2016 20:31
da, are oareşce efecte psihedelice filmul asta :))
Cretzulynne pe 05 Ianuarie 2016 16:29
Aici vs. afara, iluzie vs. realitate, superficialitate vs. profunzime
Acest film ilustreaza foarte bine cum e sa devii claustrofobic in propriul corp, iar eul interior sa vrea sa evadeze intr-o lume mai pura, fara atata sacaiala, o lume unde sa gasesti iubire, aventura, idei, toate mai inaltatoare decat tot ce exista in lumea precedenta.
Bravo, Terrence!

P.S:
Iar voi, restul lumii, puteti spune ca Terrence e in picaj, nu-mi pasa, mie mi-a placut ce a realizat si chiar m-am si simtit conectata la film, m-am putut identifica cu personajul lui Bale, stiu ce inseamna toate chestiile din film, asa ca mi-e indiferent de criticile negative.

P.P.S: "Citim lumea pe dos şi pretindem că ne înşală" (Rabindranath Tagore)

6 3
carsley pe 7 ianuarie 2016 16:22
Unde l-ai văzut?
Cretzulynne pe 24 februarie 2016 11:36
Atunci va recomand sa-l mai vizionati inca o data, si inca o data... poate intelegeti.
xerses pe 10 Ianuarie 2016 15:48
Este un film in care meditatia asupra unor probleme de viata este acopaniata de o muzica divina.
4 6
Tyson_Kyd pe 30 Septembrie 2013 21:51
Filmul pare promitator cand vezi distributia, insa nu stim prea multe despre el inca . Nu ma pot pronunta, ramane de vazut ce se va intampla, nu mai este mult de asteptat pana in 2014 !
4 6
dynyan pe 11 februarie 2015 11:00
vrei sa spui PROMITATOR probabil :))
raducu1993 pe 25 Februarie 2015 22:01
sinopsis.
un sinopsis ar fi intampinat cu multe multumiri
filmul pare interesant uitandu-ne la distributia sa

2 2
carsley pe 1 septembrie 2015 19:28
Nu există sinopsis. Iată de ce: "In loc de sinopsis oficial, producatorii au facut publica un fel de poveste care suna cam asa: A fost odata ca niciodata un print din Est, al carui tata, regele, l-a trimis in cautarea unei perle, in Egipt. Cand printul s-a intors din calatorie, oamenii i-au turnat un pahar. Dupa ce l-a baut a uitat ca este fiul regelului, a uitat de perla si a cazut intr-un somn adanc. Aceasta poveste ii era citita personajului principal de catre tatal sau, inainte de culcare."

Spune-ţi părerea despre Knight of Cups

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Knight of Cups
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells