Articole Jumanji: The Next Level

(2019)

Jumanji: Nivelul următor

Sinopsis

În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Dacă filmul anterior scotea personajele din zona lor de confort pentru a deveni altcineva – un aventurier, un doctor, sau un luptător, acum îi redescoperim în timp ce încearcă să se acomodeze cu noile identităţi. Liceenii de odinioară sunt acum studenţi și își caută drumul în viaţă.

Întorși acasă în vacanţa de sărbători, Spencer, Bethany, Fridge şi Martha pornesc într-o nouă aventură pentru a-l salva pe Spencer, care a rămas captiv în joc. Dar jocul pare să se fi stricat, așa că nimic din ce știau nu mai este la fel. Acum, nu-și mai pot alege avatarurile și ajung în corpurile greșite, ceea ce devine atât periculos, cât și comic.

Orice se poate întâmpla și nu au nici măcar garanția că vor ieși de acolo cu viață! Acum se cunosc însă mai bine, după aventura periculoasă din care au scăpat cu bine, și se pot baza unul pe altul.

Dacă în filmul anterior avatarurile explorau jungla, acum peisajele sunt și mai spectaculoase și extrem de variate: dune aride de nisip, canioane periculoase sau munţi acoperiţi de gheaţă

Personajele Scenografie, efecte vizuale şi efecte speciale
jinglebells