Articole In Time

(2011)

În timp

Despre distribuție și echipa de producție

Pe lângă albumul de platină a lui JUSTIN TIMBERLAKE (Will Salas), FutureSex/LoveSounds, care a scos 4 single-uri nr 1 consecutive și turneul său lăudat de critici, pe lângă nenumăratele premii Grammy, a câștigat și multe laude recent ca actor pentru o muncă variată atât în comedii, cât și în drame: Alpha Dog, cu Emile Hirsh, Bruce Willis și Sharon Stone, Black Snake Moan, Shrek the Third - vocea lui Artie - tânărul rege Arthur. Recent a apărut în The Open Road, cu Jeff Bridges, Mary Steenburgen, Harry Dean Stanton și Kate Mara și în laureatul cu Oscar - The Social Network.

AMANDA SEYFRIED (Sylvia Weis) a devenit repede una dintre cele mai ocupate actrițe. A terminat thrillerul Gone, în care joacă în regia lui Heitor Dhalia. Tot în curând va urma un proiect neintitulat de Mark Webber, comedia The Wedding și thrillerul Love Written in Blood.
Alte merite includ: Red Riding Hood, cu Gary Oldman, Virginia Madsen și Julie Christie; drama Alpha Dog de Nick Cassavetes, cu Bruce Willis, Emile Hirsch și Justin Timberlake; drama American Gun, cu Donald Sutherland, Forest Whitaker și Marcia Gay Harden și thrillerul horror Jennifer’s Body, în care a jucat cu Megan Fox.

CILLIAN MURPHY (Raymond Leon) a fost recent văzut în blockbusterul lui Christopher Nolan, Inception. Murphy a mai lucrat înainte cu Nolan ca Dr. Jonathan Crane, a.k.a Scarecrow, în Batman Begins, pentru care a fost nominalizat la premiul London Film Critics Circle. Cel mai recent a fost văzut în thrillerul Peacock și în filmul independent Perrier’s Bounty, cu Brendan Gleeson.

VINCENT KARTHEISER (Philippe Weis) joacă momentan în serialul premiat cu Globul de Aur și Emmy, Mad Men de pe AMC.
Kartheiser a jucat de la 14 ani în filme ca Untamed Heart, cu Christian Slater și Marisa Tomei, Another Day in Paradise, Alpha Dog, Crime and Punishment in Suburbia și Dandelion.

OLIVIA WILDE (Rachel Salas) a deținut o varietate de roluri. Wilde poate fi văzută în drama House și a jucat recent în SF-ul Cowboys & Aliens, regizat de Jon Favreau, cu Harrison Ford și Daniel Craig. Anul trecut Wilde a jucat în thrillerul futurist Tron: Legacy, cu Jeff Bridges, cât și în drama lui Paul Haggis, The Next Three Days, cu Russell Crowe și Elizabeth Banks.

ALEX PETTYFER (Fortis) a fost recent văzut în I Am Number Four, în rolul principal. Pettyfer a mai jucat în Beastly, alături de Vanessa Hudgens.

JOHNNY GALECKI (Borel) poate fi văzut în The Big Bang Theory, comedia CBS de Chuck Lorre (Two and a Half Men). În 2008, Galecki a apărut în Hancock, cu Will Smith, Charlize Theron și Jason Bateman, The Opposite of Sex, Bounce, Happy Endings, Vanilla Sky, I Know What You Did Last Summer; Suicide Kings; Bookies; Chrystal; Playing Mona Lisa; Bean și Christmas Vacation.

MATT BOMER (Henry Hamilton) e unul din cei mai promițători actori de la Hollywood. Joacă momentan în White Collar. A deținut roluri în filme de lung metraj ca:
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning și Flight Plan cu Jodie Foster.

Născut în Noua Zeelandă, ANDREW NICCOL a fost scenarist și regizor de reclame la Londra înainte să vină la Los Angeles ca să facă filme, cu cuvintele lui, mai lungi de 60 de secunde.
Gattaca, cu scenariul său original, a fost debutul său regizoral. Cu Ethan Hawke și Uma Thurman, a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru muzică.
The Truman Show, cu Jim Carrey a primit 3 nominalizări la Oscar.
Niccol a scris scenariul original pentru The Terminal, cu Tom Hanks și Catherine Zeta-Jones.
Cel mai recent, a produs și regizat Lord of War, cu Nicolas Cage și urmează să facă filmul după adaptarea romanului lui Stephenie Meyer (Twilight) intitulat The Host.

ROGER DEAKINS (Imaginea) a fost nominalizat de 9 ori la Oscar pentru Cea mai bună imagine și a câștigat de două ori. Munca lui a fost citată pentru filmele: True Grit și No Country for Old Men; The Shawshank Redemption; Kundun; The Assassination of Jesse James de Coward Robert Ford; The Reader de Stephen Daldry, Fargo, The Man Who Wasn’t There și O Brother, Where Art Thou?

ALEX McDOWELL (Scenografia) a lucrat și la filme de acțiune și la desene și a primit laude pentru munca sa, combinând scenografia practică cu cea digitală în filme variate de la filme de epocă, la filme contemporane, SF și de fantezie.
Munca lui McDowell a putut fi văzută în: Fantastic Mr. Fox, Watchmen, Bee Movie, Charlie and the Chocolate Factory, Corpse Bride, The Terminal, Minority Report, pentru care a primit prima nominalizare la premiul ADG.

ZACH STAENBERG (Montajul) a câștigat un Oscar pentru The Matrix în 1999. Munca din The Matrix i-a mai adus un premiu American Cinema Editors Eddie pentru Cel mai bun montaj de film și un BAFTA pentru Cel mai bun montaj.
Numeroasele sale merite mai includ: The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Speed Racer, Bound și Lord of War.

CRAIG ARMSTRONG (Muzica) a compus muzica pentru revoluționarul Moulin Rouge! de Baz Luhrmann. Armstrong a primit premiul Ivor Novello pentru cea mai bună partitură muzicală din The Quiet American. Alte merite includ: World Trade Center, Ray, Love Actually. Partiturile sale muzicale au mai fost auzite în Wall Street: Money Never Sleeps, The Magdalene Sisters, Kiss of the Dragon, The Bone Collector, The Clearing, Plunkett & Macleane, Best Laid Plans și Orphans. Muzica din William Shakespeare’s Romeo + Juliet (din nou Baz Luhrmann) i-a adus un premiu BAFTA pentru Realizări în muzica de film și un premiu Ivor Novello. Cel mai recent, Armstrong a compus muzica din The Incredible Hulk și Elizabeth: The Golden Age.

COLLEEN ATWOOD (Costumele) a primit nenumărate premii din întreaga lume, inclusiv 3 Oscaruri, un premiu Emmy și 3 premii BAFTA.
Meritele cinematografice ale lui Atwood includ viitoarele: The Rum Diary, Dark Shadows and Snow White și the Huntsman. Dintre filmele anterioare, enumerăm: The Tourist, Alice in Wonderland și Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Nine, Public Enemies, Memoirs of a Geisha, Mission: Impossible III, Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, Big Fish, Planet of the Apes, The Mexican, Sleepy Hollow, Mumford, Beloved, Fallen, Gattaca, That Thing You Do!, The Juror, Little Women, Ed Wood, Wyatt Earp, Philadelphia, The Silence of the Lambs, Edward Scissorhands, Married to the Mob și multe altele.

Despre producție
jinglebells