I Care a Lot

(2021)

Chiar îmi pasă

Poster I Care a Lot Postere I Care a Lot

Sinopsis I Care a Lot

Mai mult
I Care a Lot SUB

Cu o siguranță de sine tăioasă, pe care o afișează cu dârzenie, Marla Grayson (Rosamund Pike, nominalizată la Oscar) este tutore legal, numit de tribunal, pentru zeci de bătrâni internați la azil, ale căror bunuri le confiscă și pe care-i escrochează subtil, prin mijloace dubioase, dar legale. Marla și partenera sa de afaceri și iubită, Fran (Eiza González), recurg la o escrocherie bine pusă la punct, de o eficiență brutală, care o vizează pe ultima lor „victimă”, Jennifer Peterson (Dianne Wiest, de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Tudo Pelo Vosso Bem

Produs de

Black Bear Pictures

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Aishor pe 20 Februarie 2021 20:08
Inceput bun, dar de la mijloc incolo devine exagerat, chiar plictisitor si "tras de păr". Și chiar trebuia sa fie cu lesbi, altfel nu trecea scenariul, sau ce? Devine enervant! Pacat de actrita, Rosamunde Pike, care joaca f bine...
9 7
lorenne pe 21 Februarie 2021 16:42
Interpretare excelenta, scenariu bun plin de suspans dar de pe la mijloc e intr-adevar tras de par. Totusi pana la sfarsit te tot intrebi daca personajul isi primeste rasplata pentru cele comise deci per total merita vizionat.
7 3
nictud pe 19 Februarie 2021 16:10
Este un film antrenant. Foarte dinamic și cu puneri în tot felul de situații inedite, rezultatul e că nu simți deloc cum trece timpul alocat vizionării. Te ia, te amețește că nici nu mai știi cu cine să ții sau să vrei să devină câștigător. Pot să spun că mi-a plăcut acest film chiar dacă nu are pretenții de Oscar.
7 3
makomomo pe 23 Februarie 2021 07:57
Bestial
Suspans si nervi, frustrare si neputinta....asta simti inca de la inceputul filmului gratiei dsoarei tutelare...Iti vine sa o strangi de gat in fiecare minut al filmului,greu de crezut ca ar exista asemenea oameni atat de rai si insensibili.
Tras de par putin dupa jumatatea filmului dar fix la final cand crezi ca nimic nu o poate atinge pe dsoara...se face dreptate pana la urma.
Un film original si demential, care ne demonstreaza ca oricat de bogat si smecher ai fi si nemilos...cineva la un moment dat tot ti-o trage.
Recomand, 100%, super film.

6 4
hitman78 pe 28 Februarie 2021 18:30
Pentru Rosamund Pike rolurile astea de devious heartless bitch ii vin cel mai bine dupa Gone Girl face un super rol si in I care a lot.Filmul e foarte bun si dinamic te tine in priza permanent cu toate astea nu e unul exceptional.
5 2
Alexa.Gio pe 23 Februarie 2021 01:54
Prima jumătate de ora interesant, in rest plictisitor... Mulțumesc Netflix ca ai inventat butonul de reglare al vitezei (ultimele 30 de minute 1,5x)
5 6
stricted pe 13 Martie 2021 20:15
Un film despre viaţa adevărată, care bate filmul.
4 0
Dragos.87 pe 25 Martie 2021 21:17
Merita vazut
Un film motivant care îți întărește convingerea că doar cunoscându-te mai bine,poți reuși în tot ce-ți propui..și chiar când reușești, oare ce mai ai de realizat..?poate că succesul nu e foarte ok dar totuși il vrei..Filmul este bun,are un ritm ok deși de la jumătatea lui își cam pierde nuanța,fiind cu câteva scene fantasmagorice..Merită văzut..!
4 2
test55 pe 22 Februarie 2021 09:34
Un film in care Rosamund Pike joaca in stilul caracteristic deja. Scenariu "subtire", de categoria B. Am facut efort sa il vad pana la sfarsit.
4 6
zdraveius pe 09 Martie 2021 01:51
Stai linistit, statul vegheaza si are grija de tine si de... averea ta.
Poti avea incredere, pentru ca in aceasta mafie sunt implicate institutii publice care te fura cu legea in mana.
Iar tu practic nu poti decat sa te supui... pentru ca esti prea obosit sa mai faci ceva.
De aceea in viata mai bine sa nu ai incredere in nimeni. Increderea si respectul se castiga, se dovedesc si se mentin in timp, nu este suficient doar un zambet sau un discurs emotionant.
"Aveti grija in cine aveti incredere" ar putea fi o concluzie a acestui film.
Stiu ca am vrea sa credem ca este doar o fictiune, dar...

3 1
emil_onea pe 20 Februarie 2021 18:33
Un film mai sus decat obisnuit...
Rosamunde Pike, un rol interesant. O idee mediocra de scenariu. Captivant! Dar nu mai mult decat atat! De vazut!
3 5
user-5c9ac56756910 pe 02 Martie 2021 02:47
O film de mizerie
>. .<
Nu îmi vin idei cum să înjur actrița, regizoru și mizeria :)).
Numai bun să te uiți când ești beat

2 6
iulianna pe 22 Februarie 2021 10:40
Două grupări de infractori, dar parca tot aștepți ca cei mai răi să fie pedepsiți odată . Finalul banal .
2 6
MarianaMrn pe 04 Aprilie 2021 23:23
Enervant, prin neverosimilitatea povestii. Dar iti capteaza atentia.
1 1
liana10 pe 04 Martie 2021 00:01
Rosamund Pike tocmai a primit Globul de Aur pentru interpretarea din acest film. Coloana sonoră minunată. Dacă nu era piticulporno în rolul mafiotului rus, poate că filmul era mai bine cotat. Din cauza lui şi a taximetristului Tremurici, scenariul pare tras de păr de la jumătatea filmului încolo.Două foarte proaste alegeri.
1 2

Spune-ţi părerea despre I Care a Lot

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells