Fast Charlie

(2023)

Îngerul Charlie

Poster Fast Charlie Postere Fast Charlie

Sinopsis Fast Charlie

Fast Charlie SUB

Charlie Swift (Pierce Brosnan) este un asasin plătit care are o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar Charlie va fi plătit doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă Marcie Kramer (Morena Baccarin), fosta soție a victimei și o femeie cu toate abilitățile de care Charlie are nevoie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Gun Monkeys
  • Charlie rápido

Produs de

Ashland Hill Media Finance, BCD Travel, Boomtown Media Partners

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Vertical Entertainment

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Fast Charlie

Weekend premieră (04.12.2023)
  • Loc 7
  • Spectatori 4.877
  • Încasări (RON) 142.558,15
Total
  • Spectatori 11.323
  • Încasări (RON) 309.875,50
  • Încasări (USD) 67.924,26

Părerea criticului

StefanDo pe 12 Decembrie 2023 12:40
Unul dintre cele mai cunoscute nume ale thriller-ului de acţiune, Phillip Noyce (Clear and Present Danger, The Bone Collector, The Quiet American) revine în atenţie alături de un Pierce Brosnan hotărât să calce pe urmele lui Liam Neeson şi Denzel Washigton şi să-şi reactiveze cariera cu action-uri cu protagonişti de vârsta a treia. Fast Charlie/Îngerul Charlie nu aduce mare lucru nou şi are probleme serioase de ritm, dar şarmul lui Brosnan, chimia lui cu Morena Baccarin (noi o ştim din Gotham şi primele sezoane Homeland) şi câţiva aşi în mânecă îl recomandă pentru o vizionare agreabilă.

"Dacă mă vezi îmbrăcat în costum dimineaţa, nu-i de bine", ne avertizează Charlie Swift (Brosnan) în voice over, încă din primele minute ale filmului. Aflăm imediat că Charlie este "omul bun la toate" şi asasin ocazional al unui gangster (James Caan,… citeşte

1 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 08 Decembrie 2023 14:04
Morena & Pierce
Îl vedem pe Pierce Brosnan în rolul lui Charlie, asasinul care iubește bucătăreala și Toscana, un amestec de umor și seriozitate pentru Bondul șarmant care a salvat-o pe Halle Berry de la sufocarea cu o smochină. Charlie nu este un asasin tipic cu sînge rece, care să trăiască citînd din nihiliști, are și o latură relaxată și hazoasă.

Intriga este previzibilă, cu excepția cîtorva pulsații. Regizorilor pare să le pese cu adevărat de această vulpe grizonantă, de ceea ce o face să se simtă bine și de o relație improbabilă care o forțează să-și reconsidere tipul de viață pe care a trăit-o timp de cîteva decenii.

Pulsațiile care susțin filmul pe toată durata celor 90 de minute este redat în romantismul dintre Brosnan și Baccarin, ambii actori cultivînd un sentiment palpabil de intimitate prin faptul că rezistă tensiunii… citeşte

2 2
660.ro pe 20 Ianuarie 2024 18:44
Distribuție genială
Distribuția secundară din „Fast Charlie” aduce o diversitate bogată filmului, completând interpretarea lui Brosnan și îmbunătățind narațiunea. Morena Baccarin în rolul lui Marcie este un remarcabil, oferind o performanță puternică și vulnerabilă. Personajul ei, o fostă soție amărâtă și taxidermist profesionist, aduce o dinamică neobișnuită interacțiunilor ei cu Charlie.
0 0
ambulantier pe 11 Ianuarie 2024 19:43
bun
bun filmul,scenariu si regia foarte bune,iar PIERCE a jucat exemplar de bine
0 0
lavara_laiarna pe 25 Decembrie 2023 09:08
Din grupul îngerilor și Charlie vrea o pensionare. . anticipată.
0 0
xerses pe 12 Decembrie 2023 17:12
Un film putin sub asteptarile pe care le aveam de la Brosnan, desi se achita onorabil in rolul lui Charlie.
0 0
valentin_777 pe 13 Decembrie 2023 17:29
Bleah...
Nu-mi plăcea de ăsta nici când era tânar, ce să mai zic acu', când abia iși mai ține bășinile? Unii chiar nu au simțul ridicolului. E ca și cum l-aș vedea pe Joe Biden că mai câștigă un mandat! Sau, mai rău, pe Bobonete jucând rolul principal într-un remake după „Liceenii”.
0 5

Spune-ţi părerea despre Fast Charlie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
jinglebells