Depeche Mode: Spirits in the Forest

(2019)

Depeche Mode: Spirits in the Forest

Poster Depeche Mode: Spirits in the Forest Poster Depeche Mode: Spirits in the Forest

Sinopsis Depeche Mode: Spirits in the Forest

Mai mult
Depeche Mode: Spirits in the Forest

Pe 25 iulie 2018, după ce a incantat peste 3 milioane de fani in peste 130 de spectacole, Depeche Mode și-a încheiat Global Spirit Tour cu o ultimă performanță specială la faimosul Waldbühne din Berlin („Forest Stage”). Spirits in the Forest surprinde nu numai acel spectacol live, dar se concentrează și pe povestile a șase fani speciali din mulțime în acea noapte.

Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA SPECTACOL
- -
1 părere
sub 5 voturi

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
TheGreatQueenSeondeok pe 23 Noiembrie 2019 16:23
Spirits in the Forest - Un 101 mai sensibil după 30 de ani
La 30 de ani după apariția documentarului 101 regizat de D.A. Pennebaker, Chris Hegedus și David Dawkins, Anton Corbijn vine cu viziunea sa despre modul în care fanii percep muzica celor de la Depeche Mode.

Filmul urmărește povestea celor 6 fani de pe 4 continente și drumul lor spre ultimul concert al trupei din Global Spirit Tour. Aflăm poveștile fanilor despre cum Depeche Mode a pătruns în viața lor și cum melodiile se regăsesc în viața lor de zi cu zi. Nu lipsesc și secvențe din concert cu binecunoscutele melodii: Personal Jesus, Enjoy the Silence, Never Let Me Down Again. O surpriză plăcută este și apariția omagiului adus lui David Bowie, "Heroes", melodie cu care Dave Gahan a ajuns solistul trupei.

Viziunea lui Anton Corbijn apare pe durata întregului film: de la începutul și sfârșitul tăcut al filmului, interviurile filmate din… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Depeche Mode: Spirits in the Forest

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells