Cigare au miel

(2020)

Trabuc cu miere

Poster Cigare au miel Poster Cigare au miel

Sinopsis Cigare au miel

Mai mult

Paris, 1993. Selma, 17 ani, traiește într-o familie berberă burgheză. Când îl întâlnește și este puternic atrasă de Julien, un tânăr fermecator, își dă seama pentru prima dată de regulile stricte ale familiei ei patriarhale și de modul în care acestea îi afectează intimitatea. Pe măsură ce islamismul preia țara ei de origine și familia ei se prăbușește, Selma descoperă puterea propriei ei dorințe. Ea trebuie să reziste,să lupte și să meargă pe calea a ceea ce…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Honey Cigar

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 28 Noiembrie 2021 16:12
Paris, 1993. Selma(Zoé Adjani,nepoata lui Isabelle Adjani) 17 ani, traiește într-o familie berberă burgheză și laică. Când îl întâlnește și este puternic atrasă de Julien, un tânăr atrăgător, își dă seama pentru prima dată de regulile stricte ale familiei ei patriarhale și de modul în care acestea îi afectează intimitatea. Pe măsură ce islamismul preia țara ei de origine și familia ei se prăbușește, Selma descoperă puterea propriei ei dorințe. Ea trebuie să reziste,să lupte și să meargă pe calea a ceea ce înseamnă să devii o femeie liberă."UniFrance"
2 0
lili22 pe 28 Februarie 2022 17:13
Un film frantuzesc regizat de o doamna algeriana.Nu face parte dintre filmele de tinutminte, dar e bine de vazut in zilele cand nu ai pretentii.
0 0

Spune-ţi părerea despre Cigare au miel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells