Christmas in Montana

(2019)

Crăciun în Montana

Poster Christmas in Montana Poster Christmas in Montana

Sinopsis Christmas in Montana

Înainte de Sărbători, Sara (Kellie Martin), consultant financiar, călătorește în interes de afaceri în Montana, ca să ajute un om să-şi salveze ferma, alături de fiica sa, Chloe. Ritmul rural pare că le priește celor două și în scurt timp, Sara se întreabă dacă poate renunța la stabilitatea financiară din Los Angeles pentru noul decor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 19 Ianuarie 2021 13:05
Nota 6 simpatic
Un film ok tipic Hallmark de Craciun , nu iese cu nimic in evidenta dar este ok , film de familie cu o poveste bunicica , romantic nu prea este , actorii sun tot Ok , am vazut filme mai bune de la Hallmark , acesta nu are nimic deosebit dar nici nu este oribil , ii ofer totusi nota 6 , merge vazut o data de Craciun , este pe tema , pentru mine o data a fost suficient , nici nu ma omor dupa actorii principali , imi plac altii mai mult
0 0
forever_young_ pe 04 Ianuarie 2021 17:28
BUN !
un film romantic placut si relaxant de vazut in preajma sarbatorilor de iarna ..si aici magia Craciunului uneste doua suflete ....
0 0
soulbrain2001 pe 17 noiembrie 2022 23:23
Mă bucur să „văd” un bărbat, care vizionează astfel de filme și le apreciază! Se întâmplă cam rar! Să fiți sănătos și să faceți adepți!
user-5bed3be2b22c4 pe 22 Noiembrie 2020 17:47
Vazut in premiera la Diva azi 22.11.2020 ( duminica)
Un film de nota 6, nota aceasta mare i o dau pentru peisajele cu adevarat minunate din Montana, stat situat in nordul SUA.
In rest o poveste clasica, o vaduva impreuna cu fiica sa pleaca in interes de serviciu in Montana pentru a a ajuta un fermier sa obtina un imprumut de la banca. Sfarsitul e clasic filmelor romantice de Craciun, mult prea previzibil.

0 1

Spune-ţi părerea despre Christmas in Montana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells