Chemi Bednieri Ojakhi

(2017)

Familia mea fericită

Poster Chemi Bednieri Ojakhi Postere Chemi Bednieri Ojakhi

Sinopsis Chemi Bednieri Ojakhi

În seara celei de-a 52-a aniversări, Manana îşi ia familia prin surprindere anunţând că pleacă. E măritată de 30 de ani şi locuieşte într-un apartament cu patru camere alături de soţ, părinţi, cei doi copii şi ginerele ei. La început familia nu o ia în serios, dar iată că Manana îşi face valiza şi pleacă. Familia e şocată: unde va merge? Ce a supărat-o? A trecut de "vârsta divorţului" şi are un soţ bun care nu bea, nu se droghează şi nu o bate. Ce-i de făcut?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Berlin, o nominalizare Sundance, o nominalizare TIFF
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • My Happy Family

Produs de

Arizona Films

Distribuitorul international

Memento Films

Părerea criticului

StefanDo pe 15 Iunie 2017 12:38
Familia mea fericită/My Happy Family, în regia duo-ului Nana Ekvtimishvili şi Simon Gross, a câştigat atât Trofeul Transilvania, cât şi premiul pentru Cea mai bună interpretare la cea de-a 16-a ediţie a festivalului Transilvania. Noi îl considerăm un film obligatoriu nu pentru că a câştigat premii şi selecţii în festivaluri mari, ci pentru că explorează o mentalitate care multor români li se va părea familiară şi care i-ar putea ajuta pe unii spectatori să se elibereze din nişte lanţuri imaginare făurite de cei apropiaţi, zi de zi, fără ca măcar ei să-şi dea seama.

Familia mea fericită este povestea Mananei (extraordinara Ia Shugliashvili, premiată şi ea la TIFF), care trăieşte împreună cu soţul, părinţii, fiul şi fiica deja adulţi într-un apartament din Tbilisi. Este chiar ziua Mananei şi femeia ştie un singur lucru: vrea… citeşte

2 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
borisvultur pe 23 Iunie 2017 20:26
Dincolo de familie
Într-o familie numeroasă, gălăgioasă, energofagă, nu ai cum să-ți asculți sufletul. De aceea eroina se izolează, stă singură și privește frunzișul care freamătă (altă imagine care persistă în memoria mea cinefilă).
2 1

Spune-ţi părerea despre Chemi Bednieri Ojakhi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Chemi Bednieri Ojakhi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells