Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumière s'éteint et que le film commence

(2007)

To Each His Own Cinema

Poster Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumière s'éteint et que le film commence Postere Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumière s'éteint et que le film commence

Sinopsis Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumière s'éteint et que le film commence

Film aniversar realizat cu ocazia împlinirii a celor 60 de ani ai Festivalului de la Cannes. 34 de cineaști din 25 de țări au realizat câte un scurtmetraj de 3 minute pe tema "sala de cinematograf".

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • Chacun son cinéma

Produs de

Cannes Film Festival

Tip Ecran

normal

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 03 Noiembrie 2016 04:29
Mai întâlnisem conceptul (scurt-metraje de doar câteva minute cu aceeaşi temă) la ”Visions of Europe”, dar acesta mi-a plăcut mai mult. Intri, într-un timp foarte scurt, în lumea spectatorului, asistând în acelaşi timp la fragmente de proiecţii, şi în plus recepţionezi un mesaj (fie el dramatic sau comic - personal îl prefer pe cel dramatic). Vizionarea acestui film aniversar (în care veţi întâlni şi nume de regizori foarte cunoscuţi) este o experienţă care chiar merită trăită, cu toate că sunt şi câteva realizări (nu multe) care ”trag filmul înapoi”. Dacă ar fi să acord un ipotetic Oscar, ar merge către filmuleţul propus de Inarritu (original, uluitor şi emoţionant), iar Zmeura de Aur cred că i s-ar cuveni lui Walter Salles, cu o producţie de-a dreptul penibilă şi fără nicio valoare artistică.
0 0

Spune-ţi părerea despre Chacun son cinéma ou Ce petit coup au coeur quand la lumière s'éteint et que le film commence

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells