A Twist of Sand

(1968)

Nisip și diamante

Poster A Twist of Sand Poster A Twist of Sand

Sinopsis A Twist of Sand

În Al Doilea Război Mondial, Geoffrey Pierce a capturat un submarin german și la ordinele superiorilor lui a executat tot echipajul.

Dupa mai bine de 20 de ani, Geoffrey este traficant de bunuri și căutător de comori. În timp ce se află pe urmele unor diamante, descoperă că unul dintre membrii echipajului său, Johann este un supraviețuitor al masacrului de pe submarin.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Roy Dotrice Roy Dotrice David Carland Peter Vaughan Peter Vaughan Johann Honor Blackman Honor Blackman Julie Chambois
Jeremy Kemp Jeremy Kemp Harry Riker Guy Doleman Guy Doleman Patrol Boat Commander Tony Caunter Tony Caunter Elton
Clifford Evans Clifford Evans Adm. Tringham
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 25 Iulie 2012 23:40
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani si ocupatiile lor - cautatori de comori ..

În Al Doilea Război Mondial, Geoffrey Pierce a capturat un submarin german şi la ordinele superiorilor lui a executat tot echipajul . Dupa mai bine de 20 de ani, Geoffrey este traficant de bunuri şi căutător de comori . În timp ce se află pe urmele unor diamante , descoperă că unul dintre membrii echipajului său este un supravieţuitor al masacrului de pe submarin .

3 1
CANTALUP pe 30 iulie 2012 00:19
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre A Twist of Sand

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells