A Little Thing Called Murder

(2006)

Un mic detaliu numit crima

Poster A Little Thing Called Murder Poster A Little Thing Called Murder

Sinopsis A Little Thing Called Murder

A LITTLE THING CALLED MURDER este filmul bazat pe povestea reala a perechii de infractori mama-fiu (Sante si Kenny Kimes) care au traversat America in lung si in lat comitand o serie de infractiuni printre care jafuri, fraude, atacuri, rapiri si crime care au socat lumea.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 24 Ianuarie 2013 14:27
Este un film potrivit si pt lista : True Story = Filme inspirate din cazuri reale = bazat pe povestea reala a perechii de infractori mama - fiu (Sante si Kenny Kimes) care au traversat America in lung si in lat comitand o serie de infractiuni : fraude , furturi , sclavie etc . In sinopsis scrie a ca ar fi fost jafuri , atacuri, rapiri si crime care au socat lumea , dar femeia din filmu asta exploata mai mult slabiciunile oamenilor .
. . . La inceputul filmului scrie : The following is a true story , tradus la Protv : Cea ce veti vedea in continuare este o poveste adevarata .

Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii .. Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
citeşte

1 0
CANTALUP pe 28 ianuarie 2013 00:46
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .

Spune-ţi părerea despre A Little Thing Called Murder

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Little Thing Called Murder
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells