Articole 17 Again

(2009)

Din nou la 17 ani

Prezentare

Ce ați face dacă ați avea șansa de a lua viața de la capăt?

Promoția 1989: Mike O'Donnell (Zac Efron) este vedeta echipei de baschet a școlii, având un trecut de boy scout și un viitor strălucit în față. Dar în loc să confirme așteptările, el renunță la tot pentru a-și împărți viața cu prietena lui Scarlet și cu copilul despre care a aflat de curând că se va naște.

La aproape 20 de ani după absolvire, zilele de glorie ale lui Mike (Matthew Perry) sunt de domeniul trecutului. Căsătoria lui cu Scarlet (Leslie Mann) s-a destrămat, la serviciu a ratat promovările, copiii lui, adolescenți acum, îl consideră un ratat și a terminat prin a se refugia în casa celui mai bun prieten al său Ned (Thomas Lennon), un tocilar care între timp devenise milionar datorită unor afaceri cu tehnologie.

Dar Mike primește o a doua șansă, fiind transferat înapoi în timp, la vârsta de 17 ani. Din păcate, Mike pare de 17 ani, dar atitudinea lui de om la treizeci și ceva de ani nu li se pare tocmai în regulă colegilor săi de clasă, din anul de grație 2009.

În plus, în încercarea de a-și retrăi cei mai frumoși ani, Mike ar putea pierde tot ce a fost mai frumos în viața lui.

New Line Cinema Prezintă o producție Offspring Entertainment, "Din nou la 17 ani," cu Zac Efron, Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight, Melora Hardin și Matthew Perry.

Filmul este regizat de Burr Steers, după un scenariu de Jason Filardi. Producătorii sunt Adam Shankman și Jennifer Gibgot. Toby Emmerich, Mark Kaufman, Keith Goldberg și Jason Barrett sunt producătorii executivi, iar Dara Weintraub este co-producător.

Echipa de creație din spatele camerei de filmat este condusă de directorul de imagine Tim Suhrstedt, scenograful Garreth Stover, editorul Padraic McKinley și designerul de costume Pamela Withers Chilton. Muzica este compusă de Rolfe Kent, care a fost și dirijorul orchestrei, și de supervizorul muzical Buck Damon.

"Din nou la 17 ani" va fi distribuit la nivel național de către Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Producția
jinglebells