Zac Efron vrea sa joace intr-un remake al filmului "Grease"

de Razvan Boboc în 2 Sep 2008
Zac Efron vrea sa joace intr-un remake al filmului "Grease"

Zac Efron, una dintre tinerele sperante de la Hollywood, doreste sa joace un rol intr-un viitor remake al celebrului film muzical "Grease", scrie Femalefirst.com. Tanarul a mai jucat pana acum in doua filme de acest gen: "The High School Musical" si “Hairspray”. Actorul a declarat ca si-ar dori sa preia rolul jucat de John Travolta acum 30 de ani. Singura conditie ar fi ca Travolta sa ii dea consimtamantul.

"Daca John ar fi implicat, m-as baga si eu. Insa, fara consimtamantul lui nu este nicio sansa ca eu sa incerc un rol ca acesta. E prea greu, iar John e prea tare", a declarat Zac. Actorul in varsta de 20 de ani a aparut anul trecut alaturi de John Travolta in cea de-a doua versiune pentru marele ecran a muzicalului "Hairspray". El crede foarte mult in succesul acestui gen de filme si este convins ca Hollywood-ul va produce in continuare muzicaluri.

"Iubesc muzicalurile! Am remarcat ca mai multe studiouri vor sa se implice in crearea de noi muzicaluri, si cred ca acest lucru e foarte tare… De fiecare data cand va fi vorba de un muzical, voi fi acolo pentru a face parte din distributie", a mai spus Zac.

Taguri:  Zac Efron

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BuBuBy pe 22 aprilie 2009 17:09
II UREZ SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:D:P:)
symona pe 1 mai 2009 22:02
zac vino in romania , in galati pls pls ! esti cel mai chipes barbat pe care l-am vazut pana acum! i love zac! chiar o invidiez pe vanessa hudgens ca a avut norocul sa joace cu tn in HSM , si sa fie si ubyta ta.ce nas da sa fiu si yo in locul tau. ~~~ I love Zac Efron ~~~
stefana... pe 17 august 2010 23:08
nam ce zice...ai succes...esti ce toti pusti de varsa ta isi doresc sa fie...ai talent...si zambetul ed pe buze e punctul tau forte...ma bucur ca tu si vanessa vati continuat relatia chiar dak revistele incearca swa va induk in eroare...continua sa fi uh si vei reusi mereu...cred ca toti sunt5 mandri de faima ta la fel ca si tine...si doar ca sa sti...ma topesc dupa oki tai...sincer miar placea sa vii in romania...de preferat la sibiu...cu nessa...sunteti de neinvins impreuna...chiar as vrea sa te cunosc...sa vad dak chiar asa esti uh sau e doar lumina reftectoarelor cde `ti spun ce sa faki...parerea mea...tinete bine...si nu tiar displacea o vacanta sa te relaxezi...cred ca niki viata tanu e foarte usoara...SUCCES...CU STARUL ...DIN TINE...!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells