"Watchmen" a spulberat concurenta in box office-ul american

de Razvan Boboc în 9 Mar 2009
"Watchmen" a spulberat concurenta in box office-ul american

Mult-asteptatul "Watchmen", regizat de Zack Snyder, a inregistrat incasari foarte mari in box office-ul american, la numai trei zile de la lansare. Astfel, pelicula a reusit sa inregistreze incasari de 55,6 milioane de dolari, conform Box Office Mojo. "Watchmen" este o poveste despre crima si conspiratie a carei actiune se petrece in anul 1985, intr-un univers paralel, si se axeaza pe un grup de supereroi scosi din legalitate de Statelor Unite. In rolurile principale ii puteti revedea pe Malin Akerman, Patrick Wilson, Billy Cudrup si Jackie Earle Haley,

Pe locul al doilea a coborat comedia "Madea Goes to Jail", cu incasari de 8,8 milioane de dolari. Bazat pe o piesa de teatru omonima, filmul "Madea Goes to Jail" urmareste noile, amuzantele si incitantele aventuri ale unei bunici de origine afro-americana pe nume Mable "Madea" Simmons, a carei inclinatie spre bucluc o aduce in fata instantei de judecata si o trimite ulterior la inchisoare.

Lungmetrajul de actiune "Taken" se afla pe locul al treilea, cu incasari de 7,4 milioane.

Pelicula "Slumdog Millionaire", detinatoare a opt premii Oscar, se afla pe locul cinci. A avut incasari de 6,9 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells