Totul despre Ice Age 4!

de Ştefan Dobroiu în 6 Mar 2012
Totul despre Ice Age 4!

Au trecut exact zece ani de când Epoca de gheaţă lua pe nepregătite marile ecrane din lumea întreagă, lansând câteva dintre cele mai iubite personaje ale tuturor timpurilor. Iată că se apropie data de lansare a celei de-a patra părţi, Ice Age: Continental Drift, iar Cinemagia îţi arată mai jos nu doar noi detalii despre producţie, ci şi un trailer nou-nouţ.

În primul rând povestea. O putem reduce la doar două rânduri, căci Sid, Manny şi Diego sunt despărţiţi de restul "familiei" de desprinderea unei bucăţi de uscat ce se apucă să plutească în derivă pe apele planetei. Cei trei prieteni, ajutaţi de noii lor tovarăşi, încearcă din răsputeri să se întoarcă "acasă", dar multe primejdii le vor ieşi în cale, de la periculoase creaturi ale adâncurilor la, surpriză, piraţi.

Se pare că familia este în continuare în centrul atenţiei în partea a patra, căci, dacă Manny este separat de Ellie, Sid îşi va regăsi mama şi bunica, ambele cu sentimente contradictorii (ca de fapt toate personajele) cu privire la şarmul simpaticului leneş.

O mulţime de nume mari au fost adăugate distribuţiei, de la Peter Dinklage (tot mai celebru datorită apariţiei sale din serialul HBO Game of Thrones, pentru care a primit şi un Glob de Aur), în rolul Căpitanului Gutt, un maimuţoi pirat, la Jennifer Lopez, în rolul unei tigroaice, Shira, de care credem că Diego va deveni tot mai interesant.

Wanda Sykes va fi Granny, bunica lui Sid, iar cântăreaţa Nicki Minaj va fi de auzit în rolul lui Hailey, un mamut. Comicul Aziz Ansari va fi Squint, un iepure preistoric din echipajul de răufăcători al Căpitanului Gutt, în timp ce Nick Frost, britanicul celebru pentru colaborările sale cu Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Paul), va fi un elefant de mare, Flynn, tot un pirat. Bineînţeles, Ray Romano, John Leguizamo şi Denis Leary sunt din nou vocile popularului trio Manny, Sid şi Diego.

Poţi vedea mai jos trailerul:



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Barbaru pe 6 martie 2012 11:50
il astept
zi.senina pe 6 martie 2012 12:33
Numar zilele de cand s-a terminat partea a 3-a.
ren22 pe 6 martie 2012 13:50
cine nu o face?
CODRIN123 pe 6 martie 2012 14:04
Ice Age e o serie de care nu te mai saturi si care nu se invecheste niciodata!
Asteptam filmul cu nerabdare

Just_Anna pe 8 iunie 2012 22:35
chiar că nu te mai saturi
grigmarius pe 6 martie 2012 14:14
ha ha haaaaaa, ahhhhh, cred ca innebunesc, de-abia astept sa iasa, ce o sa mai rad :D
catasmile17 pe 6 martie 2012 18:30
Mi-au placut toate filmele pana acum !!! Cred ca acesta va fi la fel de bun ca si celalalte poate chiar mai bun!!! Vom vedea
WikdMovies pe 6 martie 2012 19:10
Intotdeauna mi-a placut Ice Age...Nici prea serios, nici prea "prostesc"...Perfect atat pentru adulti cat si pentru prichindei...Asa ca, haideti odata, ca doar il asteptam!
Gebeleizis pe 7 martie 2012 01:50
Abia astept mai repede sa apara.
afterlife pe 8 martie 2012 21:32
abia ast sa-l vad....
mym pe 9 martie 2012 13:41
nu mai am rabdare
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2012 19:28
ehe , inca mai sunt o gramada de lucruri de iesit la iveala !
Just_Anna pe 8 iunie 2012 22:36
I can-t wait for this

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells