Tobey Maguire, distribuit în Viaţa lui Pi

de Cristina Grigore în 10 Apr 2011
Tobey Maguire, distribuit în Viaţa lui Pi

Fostul actor din Spider-Man a primit un rol în Life of Pi, un film de aventură cu tente dramatice aflat sub regia lui Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Hulk, Brokeback Mountain), scrie The Playlist.

Adaptare a bestseller-ului lui Yann Martel (Viaţa lui Pi), filmul va spune povestea lui Piscine Molitor Patel, un băiat de origine indiană, naufragiat şi silit să lupte pentru supravieţuire, pentru mai mult de o jumătate de an, într-o barcă în care se mai aflau o zebră, o hienă, un urangutan şi un tigru bengalez pe nume Richard Parker.

Băiatul îşi foloseşte vastele cunoştinţe în ceea ce priveşte comportamentul animalelor (tatăl său era directorul unei grădini zoologice) pentru a-l ţine la distanţă pe uriaşul tigru, ce ajunge să-şi potolească foamea cu celelalte animale. Extraordinara şi riscanta relaţie ce se creează între cei doi pe parcursul acestei călătorii este una cu tâlc pentru adolescentul Pi, care se redescoperă pe sine datorită acestei întâmplări inedite.

Maguire nu va avea un rol titular, urmând să fie jurnalistul care ajunge să îl intervieveze pe adultul Pi despre experienţa marcantă pe care a trăit-o. Distribuţia filmului este una internaţională şi îi cuprinde pe Gerard Depardieu, Adil Husasin (tatăl lui Pi), vedeta filmelor indiene Tabu (mama lui Pi) şi Irrfan Khan (adultul Pi).

Life of Pi, al cărui scenariu îi va aparţine lui David Magee (Finding Neverland) va apărea în variantă 3D, pe 14 decembrie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
gabi74 pe 10 aprilie 2011 14:41
am citit cartea: e EXTRAORDINARA!!!!!!!!!!!!!
ren22 pe 8 martie 2012 12:52
pai cum altfel?
legolas05 pe 10 aprilie 2011 19:37
interesant
danymury pe 11 aprilie 2011 07:23
foarte frumos regizoru este bun...deci sa speram ca scoate ceva bun...
anna.n pe 11 aprilie 2011 10:45
descrierea este interesanta.cu siguranta o sa ma uit la film
alex_il_fenomeno pe 12 aprilie 2011 17:25
pare un film captivant , chiar sunt curios cum va evolua Tobey Maguire !
ren22 pe 8 martie 2012 12:51
filmul e facut dupa o carte si mai interesanta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells