Tinereţe fără bătrâneţe cu Katherine Heigl

de Răzvan Boboc în 13 Mai 2010
Tinereţe fără bătrâneţe cu Katherine Heigl

Katherine Heigl, vedeta din Grey's Anatomy, va interpreta rolul principal în pelicula The Age of Adaline, o poveste de dragoste care va prezenta viaţa unei femei care nu îmbătrâneşte, anunţă Hollywood Reporter. Filmul va fi co-finanţat şi co-produs de Lakeshore Entertainment şi Sidney Kimmel.

Mills Goodloe şi Sal Pascowitz au scris scenariul filmului care prezintă drama unei femei care nu mai îmbătrâneşte după ce este implicată într-un accident. După ani buni de singurătate, un bărbat apare în viaţa ei.

Filmările sunt programate să înceapă în luna octombrie, iar producătorii sunt în căutarea unui regizor şi a actorului care va interpreta rolul principal masculin.

Heigl va putea fi văzută în curând în comedia Killers, în care joacă alături de Ashton Kutcher. În România, filmul ajunge în cinematografe pe 11 iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mirunel96 pe 13 mai 2010 18:22
Mda deci vad ca cei de pe cinemagia sunt foarte documentati cand fac o stire noua.In primul rand katherine Heigl nu cred ca a mai aparut in vreun episod din Grey's anatomy de vreo doua luni comunicandu-se pe net ca a parasit proiectul.Da vad ca voi nici atat nu stiti
Nessie pe 13 mai 2010 20:39
Suna interesant, si ador sa o vad in filme de dragoste...:D
Petra pe 13 mai 2010 23:14
Din moment ce e serialul ce a consacrat-o, clar ca a facut-o vedeta ... dar deh, trebuie sa ne aflam si noi in treaba cu comentarii aiurea .
alynach pe 14 mai 2010 13:55
Suna interesant scenariul filmului the Age of Adaline.
Psychoprincess pe 23 mai 2010 13:54
ce tare suna......si cred ca va fi tare......Heigl e o actrita foarte buna.........well sper ca si filmul va fio bun........
georg123 pe 7 februarie 2012 22:04
da suna interesant dar ei i-se potrivesc cel mai bine comediile de dragoste !!!sper sa fie un film bun !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells