TIFF 2004 - Bonus de proiectii in aer liber

31 Mai 2004
Week-endul de deschidere al Festivalul International de Film Transilvania a adus spectatorilor din Cluj 3 seri senzationale, petrecute sub clar de luna in curtea interioara a Universitatii Babes Bolyai. Ladykillers, Tais-Toi!, RetroacTIFF (cu spoturi publicitare romanesti de dinainte de ’90 si film muzical sovietic), In the Cut si Monster au fost filmele cu care s-au delectat cei peste 600 de spectatori, in ciuda ploii si a frigului.

Succesul extraordinar al proiectiilor i-a determinat pe organizatorii TIFF sa cheme din nou iubitorii de film la cinematograful in aer liber. Asa ca miercuri si joi portile Universitatii Babes Bolyai se deschid inca o data, ca sa se inchida abia pe 6 iunie, in ultima seara a Festivalului.

Miercuri seara, de la ora 22:00, sunteti asteptati sa vedeti sau sa revedeti comedia frantuzeasca Tais-Toi!, film la care spectatorii au fost bine udati de ploaie vineri seara. Se pare insa ca filmul le-a placut atat de mult, incat au reusit sa opreasca ploaia si sa rada in hohote alaturi de Jean Reno si Gerard Depardieu, protagonistii filmului. Tais-Tois! (Ciocu’Mic!) se afla in topul publicului, printre cele mai apreciate 10 filme de la TIFF.

Joi seara, tot de la 22 :00, aveti din nou intalnire cu filmul supriza al Festivalului: Monster a castigat premiul Oscar 2003 pentru cea mai buna actrita in rol principal (Charlize Theron) si este un MUST SEE absolut al TIFF, alaturi de Kill Bill vol. 2 si Eternal Sunshine of the Spotless Mind, super productii care vor umple cinematograful in aer liber vineri si sambata noaptea.

Duminica seara, pe 6 iunie, veti putea vedea la Babes-Bolyai marii castigatori ai Festivalului, adica filmul castigator al Trofeului Transilvania si filmul care primeste Premiul Publicului.

Pana acum, 600 de locuri nu a fost suficiente pentru marea de oameni venita la filmele sub clar de luna. De miercuri seara aveti din nou motiv sa stati pana tarziu in noapte alaturi de TIFF, pentru ca filmele extraordinare se vad in aer liber, imediat cum se lasa intunericul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells