Star Trek 2 a primit un tilu… întunecat

de Cristina Grigore în 9 Sep 2012
Star Trek 2 a primit un tilu…  întunecat

Au trecut câteva luni de la încheierea filmărilor lui Star Trek 2, însă despre sequel-ul 3D lui J.J. Abrams nu se ştiu încă foarte multe. Cele câteva imagini de la filmări nu au dezvăluit mai nimic din noul scenariu, al cărui sumar este încă aşteptat de fani. Odată cu aniversarea celor 46 de ani de la lansarea lui Star Trek: The Original Series, a fost anunţat însă titlul aşteptatei continuări.

Potrivit ComingSoon.com, Star Trek 2 a primit titlul Star Trek Into Darkness, iar informaţia este întărită de cele două domenii rezervate de Paramount Pictures pentru promovarea filmului, ambele bazate de noul titlu. Este de aşteptat ca studiourile să lanseze în curând şi un poster al filmului, dar şi un trailer, ataşat cel mai probabil uneia dintre lansările viitoare ale producţiilor sale, Flight sau Jack Reacher.

Potrivit lui Abrams, conceptul folosit în primul film Star Trek, cel al realităţii alternative şi al călătoriei în timp a fost rampa de lansare pentru filmele următoare ale francizei. „Acum, că ne aflăm într-o cronologie independentă, putem să utilizăm orice elemente din trecut – sau să venim cu unele noi – pentru a le transforma în posibile scenarii”.

Din distribuţia filmului face parte în acest sequel şi Benedict Cumberbatch, anunţat într-un rol de villain încă nedezvăluit, dar şi Alice Eve şi Peter Weller. Filmul va ajunge în cinematografe pe 17 mai 2013.   


Părerea ta

Spune-ţi părerea
AnAKiN pe 9 septembrie 2012 13:35
asteptam cu nerabdare ... primul a fost foarte OK ...
deadlord pe 9 septembrie 2012 15:59
Sper ca si acesta sa fie la fel sau mai bun ca primul.
bigbyl pe 9 septembrie 2012 17:30
SUUUPER TARRE !
sunt un foarte mare fan star trek :)))))(

Bayard pe 9 septembrie 2012 23:06
Nu-mi place prea mult faptul ca sunt intr-o realitate paralela si acum pot spune orice poveste au ei chef. O componenta importanta a primului film a fost modul cum s-au legat de serial si asta se pierde.
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 12:03
promitator, mai ales pentru fanii francizei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells