Sinopsis-ul oficial al lui Gravity

de Cristina Grigore în 20 Dec 2011
Sinopsis-ul oficial al lui Gravity

Warner Bros. a lansat sinopsis-ul oficial al lui Gravity, misteriosul proiect SF al lui lui Alfonso Cuaron, regizorul lui Harry Potter and the Prisoner of Azkaban şi Children of Men, scrie Collider.

Ştirile despre această producţie s-au concentrat până acum pe numele mari care s-au perindat ca posibili protagonişti ai săi. Angelina Jolie, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Blake Lively, Naomi Watts, Marion Cotillard, Carey Mulligan, Sienna Miller, Abbie Cornish, Rebecca Hall şi Olivia Wilde au fost cu toate curtate pentru un rolul principal feminin din film, până când Sandra Bullock a acceptat să îl preia. Iniţial, ea trebuia să joace alături de Robert Downey Jr., însă când acesta a părăsit proiectul, a fost înlocuit de George Clooney.

Iată despre ce este vorba în Gravity: „Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri – legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.”

„Tăcerea insuportabilă le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul… şi orice şansă de a fi salvaţi. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.”

Unele zvonuri legate de film menţionează că acesta nu va abuza de cadrele lungi, neîntrerupte. Cum va fi noua producţie dirijată din scaunul regizoral de Cuaron vom afla abia pe 30 noiembrie 2012, când Gravity se lansează în România.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 20 decembrie 2011 21:05
Ideea suna destul de bine si pare foarte interesanta...Acuma depinde numai de ei daca vor reusi sa scoata ceva din asta sau daca o vor da in bara...Eu unul sper sa iasa ceva destul de bun...
alex_il_fenomeno pe 22 decembrie 2011 16:25
pare ceva fascinant , asa ca nu se merita lipsit de la film dupa lansare .
margott pe 29 aprilie 2012 20:43
Se anunta un film interesant, mai avem cateva luni de asteptat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells