Serial despre revolutia sexuala, pe Universal Channel

27 Aug 2008
Serial despre revolutia sexuala, pe  Universal Channel

In luna septembrie, Universal Channel difuzeaza in premiera pentru Romania controversatul serial de televiziune "Swingtown" - o incursiune in America anilor '70, intr-un moment de transformari fundamentale.

Inspirat de epoca emanciparii femeilor, a dansului disco, a sfarsitului Razboiului din Vietnam si a libertatii sexuale aduse de pilula anti-conceptionala si lipsa SIDA, Swingtown combina elemente fantastice cu nostalgia personala a regizorului Kelley, urmarind povestea unui grup de prieteni si vecini, exponenti a doua generatii diferite, care exploreaza noi libertati si oportunitati in perioada de modificari socioculturale din America anilor '70.

Susan si Bruce Miller sunt cuplul principal, a caror ascensiune sociala ii aduce intr-o noua casa, intr-un nou cartier, totusi la mica distanta de vechii lor prieteni traditionalisti, Janet si Roger Thompson. Abia mutati, sotii Miller devin o prada proaspata pentru noii lor vecini, Tom si Trina Decker, personaje care au o casnicie deschisa si ii privesc pe noii veniti ca pe niste potentiali parteneri in jocurile lor erotice.

In acelasi timp, sotii Miller incearca sa isi pastreze vechii prieteni, Roger si Janet Thompson, un cuplu mult mai conformist. In timp ce adultii analizeaza posibilitatea de a-si exploata libertatile personale de care au devenit constienti de curand, copiii familiilor Thompson si Miller incep sa-si descopere si sa revendice propriile identitati morale si sexuale, pe masura ce se maturizeaza intr-un mediu aflat in plin proces de schimbare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells