Se reface Academia de Poliţie!

de Ştefan Dobroiu în 5 Mar 2010
Se reface Academia de Poliţie!

Ştim că Hollywood-ul priveşte mai degrabă înapoi decât înainte când urmăreşte profitul financiar, prin urmare cei de la New Line au considerat mai sigură reabordarea seriei Academia de Poliţie decât crearea de la zero a unui nou proiect.

Secondat de Warner, New Line începe producţia la un remake pentru celebrul film lansat în 1984 şi continuat de şase ori în cursul următorilor ani. Amănunte despre o eventuală continuare s-au tot vehiculat în ultimii ani, "confirmate" la un moment dat de Steve Guttenberg, care declara cu ceva vreme în urmă că se scrie un scenariu pentru o continuare ce ar fi trebuit să reunească întreaga distribuţie a primelor filme.

Nu acesta este planul anunţat de New Line: studioul încearcă să ia de la zero conceptul, cu noi actori. Producătorul Paul Maslansky se întoarce în lumea academiei de poliţie şi spune: "sperăm să descoperim noi talente şi să le asezonăm cu nume celebre de actori de comedie". Planul este ca noua producţie să păstreze tema muzicală a primelor filme.

În acest moment nu există niciun scenarist şi niciun regizor ataşat. Nu se ştie când ar putea începe filmările, iar o premieră nu ar putea avea loc înainte de sfârşitul lui 2011.

Ai urmărit seria de filme? Ce părere ai despre un remake? Poţi vedea în galeria articolului un afiş al seriei cu toate personajele principale. Care este personajul tău preferat?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
death pe 5 martie 2010 15:19
parca era vorba ca fac academia de politie 8.tragic asa:((
Anonimus pe 6 martie 2010 00:15
Ma cam enerveaza astfel de stiri , "remake-uri" decat continuari ,nici continuarile nu-s atat de interesante ca primele.... "Rambo ,Indiana jones ,Die hard ,de ex , si mai rau este ca probabil , vor fii doar filme 3D de acum incolo. Ce pot sa zic ,cea mai mare prostie ,mai bine continuare ,si sa ii readuci pe actorii vechi ,decat nimic, stie toata lumea ca remake-urile nu au succes in zilele noastre. Toti cu efectele speciale ,am auzit ca si spiderman 4 ,shrek 4 , Alien .. ,vor fi 3D , in acest fel intreaga industrie de filme americane se duce la val. Pacat , era vorba de un nou film de Police academy. Anii 80-90 reprezinta cu adevarat industria de filme americane , dupa parerea mea.
sm_4_rt pe 7 martie 2010 14:35
Daca e facut cu mult umor atunci eu zic ca merita un remake. A fost un film bu si m-am uitat cu placere la toate partile. Dar cum ziceam... sa nu ii ia din partea comica si sa se axeze spre alte detalii mai neinteresante.
alex_il_fenomeno pe 11 iulie 2010 08:59
eu credeam ca o sa se continue celebra serie cu filmul nr 8! asa nu suna deloc bine!
marius93 pe 11 iulie 2010 20:11
Hmmm...pare interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells