Săptămâna 17-24 iunie la cinema

de Gloria Sauciuc în 18 Iun 2010
Săptămâna 17-24 iunie la cinema

Toy Story 3 te invită săptămâna aceasta în lumea jucăriilor. Andy se pregăteşte de facultate, iar Buzz, Woody şi restul jucăriilor îşi fac probleme în legătură cu viitorul lor nesigur. Regizat de Lee Unkrich (co-regizor pentru Toy Story 2 şi Finding Nemo), Toy Story 3 este o aventură de proporţii - personajele ajung într-o cameră plină de copii neastâmpăraţi, care abia aşteaptă să pună mâna pe jucării. Efortul eroilor de a rămâne împreună şi de a-şi păstra intergritatea corporală cunoaşte dimensiuni uriaşe. Michael Arndt, câştigătorul premiului Oscar pentru scenariul filmului Little Miss Sunshine face din acest al treilea film poate cel mai bun al seriei, datorită sensibilităţii comice pe care o imprimă poveştii.

The Back-Up Plan, cu Jennifer Lopez în rol principal, este cel de-al doilea film al săptămânii. Una dintre acele comedii romantice care funcţionează pentru că este după o reţetă mult rodată. Îţi dă bună-dispoziţie, garantat. Nu-ţi pune mintea la contribuţie. Garantat. Nu-ţi ridică probleme existenţiale. Garantat.

Greşeşte, însă, pentru că are curajul să-ţi arate chestii relativ riscante pentru o comedioară fără pretenţii, din exces de zel. Arată cât de neatrăgătoare e treaba cu copiii - de la inseminarea artificială, controale ginecologice, schimbări hormonale, până la naştere. Am vrea să vă spunem ca Lopez este sexy, dar nu e - din toate motivele menţionate mai devreme. Cu toate acestea, momente hot există.

Cât îi priveşte pe băieţi: nu ne aşteptăm să meargă de bună voie la acest film, dar dacă o vor face, îi sfătuim să-l urmărească atenţi pe Alex O’Loughlin, aflat la debut într-un rol principal! Îşi face personajul atât de sexy, haios, puternic şi totuşi vulnerabil... încât orice fată îl va găsi irezistibil. Dă o adevărată lecţie!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 18 iunie 2010 16:22
De "Toy Story 3" nu ma indoiesc ca o sa fie excelent (are 100% pe rottentomatoes, 9,4 momentan pe IMDb si 90 pe Metacritic), dar am vazut "The Back-Up Plan" acum 2 zile si nu numai ca nu functioneaza sau ca este dupa o reteta de mult rodata (nu ar fi rau sa se faca niste sondaje la iesirea din cinema, sa se dea niste note de la 1 la 10 dupa vizionarea unui film sa se afle mai exact si parerea spectatorilor) dar este total jenant pt. Jennifer Lopez ipostaza de gravida care se imbuiba la un moment dat ca, scuzati-mi expresia, o scroafa. Ma rog, tot filmul este tras de par si infim de amuzant !
Krakatau pe 18 iunie 2010 22:07
Notele de pe IMDB mi se par destul de sugestive in privinta celor 2 filme...Toy Story 9,5...The Back-Up Plan 4,3
johnnyg pe 19 iunie 2010 16:14
Tocmai am venit de la ToyStory 3, 3D. Filmul e excelent! Si fata de precedentele are si mai mult suspans spre sfarsit si si mai mult sentiment. Cineva mai sensibil un pic ar putea varsa o lacrima. Oricum am si ras de m-am prapadit, iar avand in vedere ce personaje noi au aparut, nu m-as mira daca nu ar aparea si un ToyStory 4 in urmatorii ani.
Ce vreau eu sa va zic e sa nu va dati banii pe varianta 3D pt ca nu merita. Filmul nu are efecte de 3D. Deloc! La un moment dat mi-am dat jos ochelarii pt ca am crezut ca ma uit la 2D. Oricum asta e sfatul meu: mergeti in varianta 2D! Va veti simti mai castigati cu vreo 10 lei.
P.S. Filmuletul short de la inceputul filmului e, probabil, cel mai bun pe care l-au scos cei de la Pixar de la infiintarea companiei. Se numeste Day and Night si e pur si simplu magnific.

1234 pe 19 iunie 2010 23:36
si eu tocmai l`am vazut la cinema city cj.nu m`am plictisit deloc.exista multe twisturi si schimbari de situatii.totul devine,pur si simplu mai intens si mai bun!!!+ ca e si haios!!!
No_limit pe 20 iunie 2010 16:58
Eu unul am adormit la el. Din pacate nu mi s-a parut funny, din contra,cam serios pt un film de desene cu jucarii, sunt alte productii Pixar mult, mult mai interesante si mai comice. Din trailer am crezut ca o sa fie beton, dar m-am cam inselat. Eu unul sunt de parere ca americanii astia ar trebui sa rezume unele filme doar la 2 parti si sa se retraga in glorie,pt ca sunt destule parti cu care au dat gres...parerea mea...
amalius2000 pe 20 iunie 2010 18:13
+1 Krakatau foarte sugestive si indreptatite
-99 No_limit esti pe dinafara...

victor_neo75 pe 21 iunie 2010 10:25
Inca o observatie pt Cinemagia: ar trebui sa lasati sa se voteze filmele la data premierei lor in cinema la noi sau pe DVD. "Shrek Forever After" are o nota exagerat de buna ("Toy Story 3" e considerat deja mai bun si decat simpaticul "How to Train Your Dragon"), desi multi nu l-au vazut inca (oficial) la cinema. Se voteaza dupa asteptarile fiecaruia, emotional, mai mult doar dupa vizionarea trailerelor!
Gloria pe 23 iunie 2010 11:06
Victor, filmele se pot vota pe Cinemagia DUPA lansarea la cinema. Shrek Forever After a avut deja premiera in cinematografe (din Chisinau). Iar daca Toy Story 3 a avut premiera saptamana trecuta, oamenii de ce sa nu-l voteze?
sandalfon pe 23 iunie 2010 21:08
Eu am pe calculator desenele `Toy Story`si`Toy Story 2`.Astept cu nerabdare `Toy Story 3`.Am vazut multe filmulete si imi pare frumos,amuzant si bun de vizionat cu familia.Le urez producatorilor si actorilor succes la producerea filmului.Ma numesc Neagoe Maria Alexandra,am 9 ani si stau in Romania,Curcani,jud.Calarasi.
sandalfon pe 23 iunie 2010 21:21
Va rog sa ma scuzati.vreau sa corectez o greseala:am 10 ani.
shogwon pe 1 septembrie 2010 19:14
lam vazut toy story 3 e super

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells