Russell Crowe ar putea fi Rupert Murdoch

de Cristina Grigore în 27 Iun 2012
Russell Crowe ar putea fi Rupert Murdoch

Viaţa şi activitatea mogulului media australian Rupert Murdoch va fi transpusă într-un film biografic în care rolul principal i-ar putea reveni lui Russell Crowe, anunţă Daily News.

Starul din Gladiatorul a primit oferta de a intra în pielea fondatorului News Corporation, în vreme ce Colin Firth l-ar putea interpreta pe Harold Evans, fost coleg al lui Murdoch în compania înfiinţată de acesta şi devenită al doilea cel mai mare conglomerat media din lume.

Filmul se va axa pe relaţia dintre cei doi, în special pe lupta lor pentru controlul editorial. Scenaristul filmului, Leon Lecash, este de părere că filmările vor începe chiar spre sfârşitul acestui an.

„Relatările recente despre companiile lui Rupert Murdoch de aici, din Australia, şi din America, au readus în atenţie evenimentele petrecute în urmă cu 30 de ani. Am fost întotdeauna convins de potenţialul dramatic al lui Good Times, Bad Times”, a spus Lecash.

„Acum, pe măsură ce lucruile se desfăşoară aşa cum vedem în fiecare zi, mi-am dat seama că n-ar putea exista o perioadă mai potrivită de a aduce pe marele ecran această poveste despre dreptate absolută şi răzbunare intelectuală”, a adăugat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2012 13:47
un actor extrem de talentat , ce ar putea face un rol memorabil .
Rippa pe 8 martie 2014 17:56
un actor de nota 10

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells