Russell Brand va prezenta gala MTV Movie Awards 2012

de Cristina Grigore în 11 Mai 2012
Russell Brand va prezenta gala MTV Movie Awards 2012

Russell Brand va fi gazda ediţiei din anul acesta a MTV Movie Awards, ce se va desfăşura pe 3 iunie la Gibson Amphitheatre din California, anunţă Movieline.com.

Este a treia oară când Brand urcă pe scenă pentru a-i onora, cu umorul său caracteristic, pe cei mai buni din industria filmului, potrivit nominalizărilor făcute de organizatori şi voturilor online ale publicului.

„Această gala MTV Movie Awards va fi chiar mai impresionantă decât The Avengers şi nu va trebui să aştepţi o oră pentru ca cineva să-şi piardă cumpătul„ a promis actorul. „Evenimentul acesta încorporează două dintre lucrurile pe care eu le iubesc cel mai mult. Filmele şi premiile. Dacă cumva sexul în grup şi-ar putea face loc în aici, ar fi cea mai grozavă noapte din viaţa mea”, a adăugat Russell.

Controversele pe care le-a stârnit actorul prin comentariile sale nu au lipsit nici de la prezentările sale anterioare, şi potrivit spuselor sale, ele se vor regsi şi în această gală. În 2008, el a numit-o pe Britney Spears „versiunea feminină a lui Hristos”, făcând referire la cariera artistei, ce "a renăscut" în acel an şi a implorat mulţimea să voteze cu Obama, referindu-se la George W. Bush ca la un „cowboy retardat”, „care nu ştie să ţină în mână nici măcar o foarfecă”. Când s-a întors, în 2009, pentru a fi gazda spectacolului, rating-ul acestuia atinsese una dintre cele mai mari cifre din 2004 până în acel moment.

Printre prezentatorii din acest an ai premiilor se vor număra Kristen Stewart, Emma Stone şi Andrew Garfield. Producţiile cu cele mai multe nominalizări, câte opt de fiecare, sunt The Hunger Games şi Bridesmaids.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 11 mai 2012 09:37
Nu e prea departe nici el de Cohen.Doi trazniti....
GodBenny pe 11 mai 2012 12:09
Super Actor imi place mult ;)
Just_Anna pe 11 mai 2012 22:12
Sunt sigură că va fi o gazdă bună.. are simțul umorului
catasmile17 pe 11 mai 2012 22:45
Un actor care va face o treaba excelenta.
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2012 22:53
in "Get Him to the Greek" a demonstrat ca are calitati muzicale !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells