Remake-ul Total Recall va fi lansat în august 2012

de Cristina Grigore în 28 Feb 2011
Remake-ul Total Recall va fi lansat în august 2012

Încă un titlu celebru a intrat, încă din vara anului trecut, pe lista filmelor care vor beneficia de un remake în anii următori, iar debutul său pe marile ecrane, potrivit CinemaBlend, nu va avea loc mai devreme de 3 august 2012.

Adaptarea povestirii SF a lui Philip K. Dick, We Can Remember It For You Wholesale, i-a avut, în 1990, pe Arnold Schwarzenegger în rolul muncitorului în construcţii chinuit de coşmaruri marţiene şi pe Sharon Stone şi Michael Ironside în roluri secundare.

Scenariul noii pelicule, semnate de Mark Bomback (Live Free or Die Hard), James Vanderbilt (Basic) şi Kurt Wimmer (Salt, Equilibrium) nu îl va trimite pe protagonist în spaţiu, acolo unde s-a petrecut o mare parte din acţiunea primului film, dar se va baza mai mult pe povestea originală.

Producătorul Neal Moritz, care l-a confirmat anul trecut, pe Colin Farrell în rolul lui Douglas Quaid, s-a declarat extrem de entuziasmat în legătură cu abordarea aleasă de regizorul Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard) şi a spus că ceea ce a văzut în conceptele grafice ale acestuia conturează „o lume reală, o lume a viitorului, unde oraşele au devenit supraaglomerate, iar totul se dezvoltă pe verticală, în sus, tot mai în sus. Vom face ca lumea descrisă să fie reprezentată cât mai realist, fiind, în acelaşi timp, foarte avansată tehnologic, [...] este pur şi simplu grozav. Va fi un film excelent”, a mai spus Moritz.

Remake-ul Total Recall va avea drept competitor în 2012 noul film al seriei Bourne, The Bourne Legacy, care a primit aceeaşi dată de lansare, 3 august.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 februarie 2011 12:45
Primul film cu Arnold a fost un succes de box office si nu numai. Sper ca si noua productie sa ridice la nivelul acestuia, desi, sincer sa fiu, ma cam indoiesc pt ca ideile americanilor s-au dovedit in ultimul timp a fi de doi bani si foarte dezamagitoare. Sper sa gresesc.
alex_il_fenomeno pe 1 martie 2011 19:25
ma declar incantat de aceasta veste ! de abia astept sa apara mai multe stiri despre acets film , eventual niste poze , un trailer ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells