Regizorul Clash of the Titans semnează pentru un SF cu cataclisme

de Gloria Sauciuc în 23 Feb 2011
Regizorul Clash of the Titans semnează pentru un SF cu cataclisme

În luna iunie a anului trecut se zvonea că regizorul producţiei Clash of the Titans, Louis Leterrier, este implicat în dezvoltarea unui SF cu şi despre cataclisme, cu titlul provizoriu Gravity (titlu folosit şi de Alfonso Cuarón pentru proiectul său). De anul trecut şi până acum, lucrurile au progresat pentru Leterrier, care semnează pentru a se ocupa de regia producţiei "G", conform blogului Heat Vision.

Subiectul este abia schiţat - Pământul nu se mai roteşte, forţa gravitaţională dispare, iar un tată porneşte în căutarea disperată a fiului dispărut. Ideea este extrem de ofertantă, dar nu există încă niciun scenarist angajat pentru a dezvolta acest headline.

Cum proiectul este în dezvoltare, Leterrier se va ocupa mai întâi de un... jaf armat, mai exact de thrillerul Now You See Me, despre o echipă de iluzionişti care prada bănci.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 23 februarie 2011 10:44
Interesant , chiar foarte interesant
Radan pe 23 februarie 2011 10:52
prea multa imaginatie, se joc cam mult cu fizica tipi astia :))
spartacus pe 23 februarie 2011 10:57
In "Clash of the titans", Leterrier a facut o treaba buna dupa parerea mea, si abia astept sa vad noile sale productii, indiferent care vor fi. Prea multe filme care se anunat a fi mari succese au dat chis din cauza lipsei de viziune a regizorilor. Un exemplu in acest sens si care pe mine m-a dezamagit mult a fost (si este) filmul "Eragon", o capodopera pt cei care au citit cartile, care ar fi putut deveni un film care sa ramina in istorie, asa cum se intimpla cu "Stapinul inelelor". Dar, pt ca a fost dat pe mana unui regizor incepator, care nu mai facuse in viata lui un film, si doar cateva reclame, ERAGON a fost o mare dezamagire.
crs.rd pe 23 februarie 2011 12:35
" un tată porneşte în căutarea disperată a fiului dispărut" eu m-am saturat de acest cliseu din toate filmele cu dezastre
daca nu imbunatateste ideea si renunta la acest cliseu va deveni un alt film de duzina in genul 2012

ThoR pe 23 februarie 2011 12:48
@spartacus: ai dreptate cu eragon . eu nu pot sa ii inteleg ...daca scrie cineva o carte care se vinde in milioane de exemplare la ce naiba vii tu marele scenarist si faci un scenariu care nu are nicio treaba cu ce a scris ala initial ....probabil peste cativa ani vor reface eragon si vor ecraniza toate cartile ( paolini zicea ca daca se va mai face eragon se va implica in proiect, nu ca data trecuta)
legolas05 pe 23 februarie 2011 17:33
foarte interesant.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells