Record de box-office pentru Jackass 3D

de Cristina Grigore în 18 Oct 2010
Record de box-office pentru Jackass 3D

Cu Jackass 3D, producătorii au ţintit publicul tânăr şi nu au greşit, dar nu şi-au închipuit, probabil, că filmul va avea un asemenea succes. De la suma aşteptată iniţial pentru acest week-end, de 30 de milioane de dolari, care ar fi adus 10 milioane peste costul de producţie, încasările au ajuns la 50 de milioane, conform rezultatelor estimative ale BoxOfficeMojo.

Încasările filmului Jackass 3D au stabilit un nou record pentru această perioadă a anului, întrecându-le pe cele ale Scary-Movie 3, care a adunat, în 2003, 48 de milioane de dolari.

Cealaltă premieră a săptămânii, Red, comedia de acţiune a lui Robert Schwentke care-i adună la un loc pe Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren şi Karl Urban nu a reuşit să adune nici măcar jumătate din suma locului I, rămânând la 22.5 milioane.

The Social Network se menţine pe aceeaşi poziţie şi mai adună 11 milioane de dolari în această săptămână, ajungând la 63,1 milioane în 17 zile. Secretariat a trecut pe locul 4, în al doilea week-end de la lansare, ce i-a mai adus 9,5 milioane de dolari, încasări mulţumitoare având în vedere debutul slab de săptămâna trecută. Locul 5 îi revine părinţilor fără voie din Life as We Know It, cu 9,2 milioane încasări.

Pe locul 6 se află celălalt 3D al clasamentului, Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole, cu 4,3 milioane. Cu cele 4 milioane din acest sfârşit de săptămână, The Town a trecut de 80 de milioane de dolari după cinci săptămâni pe marile ecrane. Locul 8 îi revine horror-ului lui Wes Craven, My Soul to Take (3,1 milioane), urmat de Easy A (2.6 milioane) şi Wall Street 2 (2,3 milioane).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 18 octombrie 2010 11:10
Pentru amatori de senzatii tari poate ai avea ce vedea,dar ca nu stiu ce realizare cinematografica vai si amar
victor_neo75 pe 18 octombrie 2010 11:37
Se tot vorbeste de incasarile la "Jackass 3D" ca le-a depasit pe cele ale filmului "Scary Movie 3", dar se stie si ca numarul spectatorilor in State au fost mult mai mari la "Scary Movie 3" in 2003 datorita pretului de film normal 2D si datorita inflatiei !!! Sunt curios daca o sa fie lansat "Jackass 3D" si la noi pana in 2011!

"Red" va fi lansat la noi de sapt viitoare! Imi place ca "The Social Network" (premiera la noi pe 29 oct la noi) se mentine in Top 3 incasari si la 3 sapt de la lansare si se aude tot mai clar ca va castiga Oscarul pt cel mai bun film din 2010 (doar daca nu o sa apara din umbra, ca anul trecut, un film doar moderat bun, precum "The Hurt Locker" si sa castige la Oscaruri) !!!

victor_neo75 pe 18 octombrie 2010 11:59
*Se tot vorbeste ca incasarile la "Jackass 3D" le-au depasit pe cele ale filmului "Scary Movie 3", dar se stie si ca numarul spectatorilor din State a fost mult mai mare la "Scary Movie 3" in 2003 datorita pretului de film normal 2D si datorita inflatiei !!! Sunt curios daca o sa fie lansat "Jackass 3D" si la noi pana in 2011 !

"Red" va fi lansat la noi de sapt viitoare! Imi place ca "The Social Network" (premiera la noi pe 29 oct) se mentine in Top 3 incasari in SUA si la 3 sapt de la lansare, si se aude tot mai clar ca va castiga Oscarul pt cel mai bun film din 2010 (doar daca nu o sa apara din umbra, ca anul trecut, un film doar moderat bun, precum "The Hurt Locker" si sa castige cateva Oscaruri importante) !!!

marianandrei pe 18 octombrie 2010 14:55
la noi cand o sa fie lansat filmu?Sau iara apare BluRay si apoi apare si la noi in cinematografe?
victor_neo75 pe 18 octombrie 2010 20:59
Blego ar trebui sa faci diferenta intre pretul unui bilet si numarul de bilete vandute; in SUA conteaza cat castiga un film si mai putin numarul de spectatori care se duc sa vada un film (e o situatie cam ciudata) ! De exemplu "Avatar" din 2009 a incasat in SUA 760 mil $, dar a avut 82,6 mil de spectatori, pe cand "Titanic"-ul din 1997 a avut 600 mil $ incasari, dar au fost 123,2 mil de spectatori sa il vada in cinematografe !!!

Deci unde gresesc cand spun ca "Scary Movie 3" care a incasat 48 de mil de $ in SUA (in format normal, non 3D si cu preturile de atunci) a avut mai multi spectatori decat "Jackass 3D" (care are pretul mai piperat al biletului pt 3D si preturile usor mai mari din zilele noastre) ! Asta am citit pe comentariul de pe site-ul boxofficemojo.com (articolul - 'Jackass' Crashes Into Fall Record - la ei numarul de spectatori la un cinematograf se traduce prin termenul "attendance") !!!

Nu sunt mare cinefil, dar sunt observatii care merita amintite (pt mine inca mai conteaza cate bilete se vand efectiv, si nu incasarile care sunt "denaturate" de iluzia 3D si de inflatie). De asta imi place la topul de la noi din cinematografe in care conteaza si cati spectatori s-au dus sa vada un film, nu numai incasarile acestuia !!!

blego pe 18 octombrie 2010 22:25
Omule tu pe mine ma inveti despre box office? crezi ca ii imi este asa de greu sa intru pe boxofficemojo unde am cont de peste 3 ani si sa ma uit peste nr,statistici,clasamente etc? asta-i buna, eu ma refeream in general,nu doar asupra raportului de astazi, iar ceea ce vroiam sa se inteleaga este ca esti un user evernant ,macar de ai aduce ceva nou in ceea ce scrii insa din pacate nu ai facut-o niciodata.
circarul pe 28 decembrie 2010 20:15
numai "eminente cenusii" ;))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells