Puss in Boots, primul la box-office!

de Cristina Grigore în 31 Oct 2011
Puss in Boots, primul la box-office!

Simpaticul prieten al căpcăunului Shrek şi-a croit drum spre vârful box-office-ului nord-american din acest week-end cu Puss in Boots, animaţia 3D a celor de la Dreamworks. Aflate în compeţiţie cu spectacolul de baseball american al World Series, cu sărbătoarea de Halloween, dar şi cu o ninsoare de proporţii ce a afectat coasta de vest a Statelor Unite, filmele lansate în acest week-end peste ocean nu au avut încasări spectaculoase.

Dacă locul întâi a fost cucerit de Puss in Boots, potrivit BoxOfficeMojo  –  cu încasări de 34 de milioane de dolari la un buget de 130 de milioane – locul trei i-a revenit nou-lansatului In Time, thriller-ul SF al lui Andrew Niccol, cu Justin Timberlake şi Amanda Seyfried în rolurile principale (12 milioane de dolari încasări).

O altă nou-intrare în clasamentul acestei săptămâni este filmul cu Johnny Depp protagonist, The Rum Diary, ce şi-a adjudecat abia locul cinci, cu doar 5 milioane de dolari încasări. Drama romantică bazată pe romanul lui Hunter S. Thompson este la mare distanţă de succesul Piraţilor din Caraibe, însă producătorii s-au declarat mulţumiţi de film, menţionând că este un tribut adus scriitorului.

Paranormal Activity 3, aflat săptămâna trecută în vârful clasamentului trece pe locul doi (18,5 milioane de dolari), urmat de Footloose pe patru (5,4 milioane), Real Steel pe şase (4.7 milioane), apoi The Three Musketeers (3,5 milioane), The Ides of March (2,7 milioane), Moneyball (2,4 milioane) şi Courageous (1,8 milioane).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2011 16:33
era un film care promitea mult , si asa s-a si dovedit .
Cobel pe 1 noiembrie 2011 10:28
Imi place...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells