Primele imagini din Toy Story: Partysaurus Rex

de Cristina Grigore în 10 Aug 2012
Primele imagini din Toy Story: Partysaurus Rex

Woody, Buzz, Rex şi restul jucăriilor din populara franciză de animaţie a Pixar, Toy Story, au parte de noi aventuri alături de noul lor proprietar, Bonnie. Personaj introdus în Toy Story 3, Bonnie este unul din copii ce merg la Sunnyside Daycare, locul în care personajele principale, jucăriile lui Andy, trec prin nenumărate peripeţii şi care îi aduc în grija şi atenţia lui Bonnie.

Aventurile din Toy Story: Partysaurus Rex îl au în prim-plan pe… Rex, dinozaurul de jucărie extrem de agitat şi nervos. Asta până la când li se alătură în cada de baie celorlalte jucării. „Rex s-a săturat să joace rolul unui înger al bunătăţii, sensibilităţii, atenţiei şi precauţiei”, a spus  „vocea” acestuia, actorul Wallace Shawn.

„În cadă ai ocazia să te distrezi la maxim. E ca la o petrecere. După ce se scurge apa, nu te mai poţi mişca. Eşti imobilizat. Şi asta e patetic, faptul că aceste personaje îşi petrec întreaga existenţă pe fundul căzii”, a explicat regizorul Mark Walsh. „Ideea peliculei a fost aceea  a reinventării. Te muţi într-un oraş nou şi îşi faci noi prieteni şi brusc îţi dai seama că ai şansa de a te transforma, de a deveni altcineva. Îmi place asta la Rex, în sensibilitatea lui, crede că se poate regăsi în imaginea unui petrecăreţ feroce”, a mai spus Walsh.

Despre apariţia lui Rex în Toy Story 4, regizorul a declarat, în glumă, că acest lucru este miezul unei „controverse ce va fi dezbătută în cărţile de istorie şi va ţine de felul în care jucăriile vor evolua şi se vor maturiza, poate chiar vor trece printr-o criză a vârstei mijlocii”.

Toy Story: Partysaurus Rex este cel de-al treilea scurtmetraj din seria Toy Story, urmând să fie proiectat în cinematografe din 14 septembrie înaintea lui Finding Nemo 3D.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 10 august 2012 09:05
Toy Story 4? credeam ca se opresc la 3 Oh God Why????
vladtud pe 10 august 2012 15:26
Pixar paote s-ar fi oprit, insa cum vorbim de Disney e clar ca vor sa lungeasca franciza cat mai mult, atat pentru banii de pe urma succesului pe care o continuare l-ar avea la box-office cat si pentru a mari vanzarile la merchandisurile Toy Story. Un exemplu bun e Cars 2...
alex_il_fenomeno pe 24 august 2012 11:35
nici nu se compara cu celebra trilogie ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells