Primele imagini din The Snow White and the Huntsman

de Cristina Grigore în 25 Iul 2011
Primele imagini din The Snow White and the Huntsman

După ce producţia rivală, The Brothers Grimm: Snow White ne-a oferit o privire asupra aspectului serafic şi de basm a protagonistei filmului, Albă ca Zăpada, acelaşi personaj ne este înfăţişat într-o cu totul altă lumină în Snow White and the Huntsman.

În imaginea dată publicităţii de Universal Pictures şi preluată de MovieLine.com, Kristen Stewart - cea care o interpretează aici pe preafrumoasa prințesă - poartă armură şi scut, semn că, într-adevăr, studiourile au mizat aici, aşa cum anunţaseră anterior, pe o variantă mult mai întunecată şi mai curajoasă a poveştii: sub oblăduirea şi antrenamentul Vânătorului (Chris Hemsworth), Albă ca Zăpada dă teama pe îndrăzneală şi determinare şi porneşte lupta împotriva Reginei (Charlize Theron).

Fata asta are capacitatea uimitoare de a-şi transforma frica într-un lucru constructiv - ceea ce nu poate face oricine - şi de a obţine astfel energia de care dă dovadă, una extrem de puternică şi cu un scop bine definit, de la care nu deviază nici o clipă. Ea pur şi simplu nu-şi lasă inima să-i întunece judecata. Aşa se face că eu port în film o sabie şi diverse chestii de genul asta, plus alte arme grozave”, a declarat Stewart despre personajul său, la conferinţa de presă ţinută la Comic-Con, San Diego.

Potrivit regizorului Rupert Sanders, Snow White and the Huntsman va miza foarte mult pe acţiune şi va semăna, cel puţin din acest punct de vedere, cu The Lord of the Rings: „Filmul nostru este, îmi place să cred, la scara lui The Lord of the Rings, în ceea ce priveşte dimensiunile, anvergura şi apetitul pentru aventură – un film de acţiune în care protagoniştii aparţin ambelor sexe şi se distinge prin forţă şi duritate”, a spus regizorul.

Aşa cum a mai fost de altfel anunţat, pelicula va da startul unei trilogii, această primă parte plasând indicii care vor da tonul acţiunii în următoarele filme. Vom vedea deci, anul viitor, două versiuni moderne ale clasicei poveşti, în care, deşi aspectul lor este total diferit, prinţesele vor lua atitudine în aceaşi manieră, vor renunţa la fragilitate şi vulnerabilitate, gata să-şi reclame statutul şi să ţină piept răutăţii mamei vitrege.

Ai în galerie şi celelalte personaje cheie din film, alături de o mică imagine a piticilor, care, dintr-un motiv ce ne va fi dezvăluit la timpul potrivit, sunt pentru început opt.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 iulie 2011 09:09
Imi place mai mult imaginea Albei ca Zapada din The Brothers Grimm: Snow White.
Acest personaj din Snow White and the Huntsman.mi se pre mai putin credibil, si foarte departe deimaginea fetei din povestea originala

MissBlossom01 pe 25 august 2011 18:24
Pai asta era si ideea.Eu una abia astept sa vad ce o sa iasa,avand in vedere ca e destul de diferit.Sa vedem ce idei mai au si astia.
Bayard pe 25 iulie 2011 13:15
PIticii sunt interesanti.... printul arata ingrozitor.
bbyjuliet pe 25 iulie 2011 15:18
Printul in poza asta aduce cu James Franco :)
Chufuli2 pe 25 iulie 2011 15:44
Scutul cu un "Arbore Alb al Gondorului"; daca ar fi lipsit titlul as fi crezut ca articolul este despre The Hobbit. )
alex_il_fenomeno pe 25 iulie 2011 18:00
imaginile arata foarte bine ! sper sa ne mai arate multe altele !
legolas05 pe 25 iulie 2011 18:33
si mie imi place mai mult imaginea cu printesa din The Brothers Grimm: Snow White
anna.n pe 25 iulie 2011 21:32
mie imi plac primele imagini..sper ca filmul nu o sa ma dezamageasca
zeno.marin pe 27 iulie 2011 00:32
Right. Titlul original: "Alba ca zapada si cei 10 negri mititei". Cu mustar si o bere rece alaturi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells