Prima imagine din adaptarea 3D a romanului fantasy Life of Pi

de Cristina Grigore în 26 Apr 2012
Prima imagine din adaptarea 3D a romanului fantasy Life of Pi

Transpunerea pe marele ecran a aclamatului roman fantasy al lui Yann Martel, Life of Pi, a început anul acesta, în ianuarie, filmările, iar prima imagine a fost lansată ieri de site-ul CriterionCast, atrăgând astfel, atenţia asupra unui proiect cinematografic unic în panoplia peliculelor de buget mare ce vor fi lansate spre sfârşitul anului.

Viaţa lui Pi spune povestea unui tânăr (Suraj Sharma) care a supravieţuit 227 de zile unui naufragiu, vreme în care a explorat o lume fantastică şi a trecut prin numeroase încercări alături de neobişnuiţii săi parteneri de aventură: un tigru bengalez, o zebră oloagă, o hienă pătată şi un urangutan.

Pelicula, care va fi regizată de Ang Lee, a atras anterior o lungă listă de cineaşti de renume ai Hollywood-ului, printre care Jean-Pierre Jeunet, Alfonso Cuarón, M. Night Shyamalan. Pentru rolul protagonistului, Lee a căutat actorul potrivit vreme de câteva luni, până când s-a decis, după ce 3000 de tineri au participat la casting, asupra lui Sharma, un debutant de 17 ani.

Life of Pi 3D va fi lansat pe 14 decembrie 2012 şi va avea parte o serie de competitori de calibru, precum Les Misérables, The Hobbit: An Unexpected Journey, Zero Dark Thirty (al lui Kathryn Bigelow), The Great Gatsby şi Django Unchained.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 26 aprilie 2012 10:37
In decembrie, avem cu ce ne delecta.
YepurasAlexandra pe 26 aprilie 2012 12:46
Ceva ce intradevar o sa se merite vizionat .
zeno.marin pe 26 aprilie 2012 17:34
"parteneri de aventură: un tigru bengalez, o zebră oloagă, o hienă pătată şi un urangutan."

Buuun! Tigrul e bengalez, iar zebra oloaga.... Nu e clar ce are urangutanul distinctiv, dar hienele in general sunt patate. Cam toate pe care le-am vazut pe Animal Planet vreau sa zic...

Cele care nu sunt patate, sunt fie artificiale (adica jucarii chinezesti nereusite), fie au suferit de pe urma unui incendiu in savana, fie sunt stigmatizate de o mutatie genetica, la fel ca albinosii... Ok, bat campii din nou. Time to go! Bye! :-)

catasmile17 pe 26 aprilie 2012 17:45
super.
Petra pe 28 aprilie 2012 23:47
N-o asta chiar merita vazut!
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:14
extrem de original , sigur de neratat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells