Prima imagine de pe platourile de filmare ale lui Noah

de Cristina Grigore în 13 Iul 2012
Prima imagine de pe platourile de filmare ale lui Noah

Filmările noii producţii a lui Darren Aronofsky, Noah, au început luna acesta concomitent în Islanda şi New York, iar prima imagine publicată pe contul de Twitter al regizorului ne familiarizează cu proporţiile impresionante ale arcei din legenda biblică ce urmează a fi adaptată marelui ecran.

„Am visat la asta încă de când aveam 13 ani. Şi acum s-a întâmplat în sfârşit”, a notat Aronofsky, sub fotografie. Povestea din Noah nu va devia foarte mult de la cea originală, în care Noe primeşte de la Dumnezeu - într-o lume distrusă de păcatele oamenilor - o misiune divină, aceea de a construi Arca şi a face ulterior posibilă perpetuarea diverselor specii de vieţuitoare de pe Pământ şi a omului. Producătorii menţionează însă ca filmul va avea şi o parte ceva mai întunecată, legată de frământările şi tumultul interior ce domină personajul principal, a cărui singură familie este aleasă pentru a supravieţui potopului apocaliptic.

Pelicula, ce va fi lansată pe 28 martie 2014, îi are în distribuţie pe Russell Crowe, Jennifer Connelly, Saoirse Ronan, Douglas Booth, Logan Lerman, Emma Watson, Ray Winstone şi Anthony Hopkins.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 iulie 2012 16:00
Daca Noe e casatorit cu Jennifer Connelly nu inteleg de ce ar fi deprimat :)
darayawaus pe 13 iulie 2012 16:48
Probabil fiindca au mai fost casatoriti si in A Beautiful Mind. Se stie ca dragostea nu dureaza :)
xerses pe 13 iulie 2012 16:02
Destul de sugestive imaginile.
alex_il_fenomeno pe 1 august 2012 11:02
arata bine , cel putin pentru inceput .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells