Premierele săptămânii 16-22 decembrie 2011

de Ştefan Dobroiu în 16 Dec 2011
Premierele săptămânii 16-22 decembrie 2011

Noi zicem că Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol are cu ce să te atragă la cinema şi că s-ar putea regăsi într-un top al celor mai de succes premiere ale lui 2011. Poţi vedea noile aventuri ale lui Ethan Hunt şi pe ecranul IMAX, iar principala concurenţă va fi Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii, alături de filmele europene Cumplit de fericită şi Minciuni adevărate.

Vezi mai jos oferta săptămânii. La care film te duci în weekend?

Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol
Dacă ai ocazia, mergi să vezi MI4 pe ecranul IMAX: suprafaţa gigant face cinste inspiratelor scene de acţiune imaginat de echipa de efecte speciale a regizorului Brad Bird, iar Tom Cruise nu-ţi lasă nicio clipă impresia că mai are puţin şi împlineşte 50 de ani. Poţi citi o cronică a filmului AICI.

Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii
Nu poate fi pusă la îndoială popularitatea acestei serii printre cei mici, prin urmare îţi poţi duce prichindelul de astăzi la cinema pentru a vedea ce mai fac Alvin şi prietenii săi. Subiectul o să te inspire să uiţi de frigul de afară: veveriţele cântăreţe pleacă într-o croazieră şi naufragiază pe o insulă pustie...

Minciuni adevărate
Nu, nu e filmul cu Arnold Schwarzenegger, ci o comedie romantică franceză. Dacă ţi-era dor de Audrey Tautou (nouă ne e mereu dor de Audrey), o poţi revedea tot de astăzi. Ea o interpretează pe Emilie, o tânără care, după ce primeşte o scrisorică de amor anonimă, se gândeşte să folosească scrisoarea pentru a-i reda mamei ei, recent divorţată, dragostea de viaţă. Doar că planurile nu i se vor realiza exact cum şi-ar fi dorit...

Cumplit de fericită
Spune drept, când ai văzut ultima oară o comedie norvegiană la cinema? Ai ocazia să recuperezi în acest weekend cu Happy Happy, film prezentat pentru prima oară în România în cadrul festivalului Transilvania, în iunie. Vei afla povestea lui Kaja, care îşi dă seama cât de searbădă îi este viaţa după ce în apartamentul alăturat se mută un cuplu de vis.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 16 decembrie 2011 11:27
Din punctul meu de vedere nu merita nimic vazut....
Crist11 pe 16 decembrie 2011 14:46
Sunt de acord cu Bayard, insa spunem asta pentru ca toti avem gusturi si tendinte diferite, nu ca el nu ar fi bunicele.
Beatryce pe 16 decembrie 2011 17:12
Ghost Protocol :x
andreeeeeeea pe 16 decembrie 2011 18:56
Da, mi-era dor de Audrey Tautou. :)
Manusa pe 16 decembrie 2011 20:16
Misiune Imposibila, premiera cea mai buna din aceasta saptamana...
cosmin742000 pe 16 decembrie 2011 20:55
Am vazut Des vrais Mensonges (Minciuni adevarate ) cu Audrey Taotou , ff bun in stilul Hors de Prix. Alvin si veveritele nu ma intereseaza , prima parte a fost slaba , a 2-a dezastru , Misiune Imposibila nu face parte pt mine decat din seriile risipelor de pelicula , o sa caut Cumplit de fericita.
paul1ca pe 16 decembrie 2011 21:47
Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol,tocmai am venit de la cinema.Unul din cele mai bune filme de actiune ale anului.
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2011 18:24
Mission Impossible , dar si Alvin si veveritele .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells