Pierce Brosnan, cel mai letal Bond. Daniel Craig, cel mai însetat

de Cristina Grigore în 20 Oct 2012
Pierce Brosnan, cel mai letal Bond. Daniel Craig, cel mai însetat

Revista The Economist a publicat recent un infografic inspirat din cei 50 de ani de filme James Bond – fără a-l lua în considerare şi pe Skyfall – ce ne dezvăluie care dintre actorii ce au personificat celebrul personaj a avut parte de cele mai multe omoruri, partide de sex şi pahare de martini.

Unii dintre aceştia l-au interpretat pe Bond în mai multe pelicule decât alţii, astfel încât rezultatul este o medie pe film a caracteristicilor enumerate.

Potrivit graficului, Pierce Brosnan – deşi considerat unul dintre cei mai carismatici şi seducători interpreţi ai lui Bond – a fost desemnat cel mai dur, în vreme ce Daniel Craig, care a dat pe gât şi cele mai multe pahare de martini, are cea mai mică rată de cuceriri.

Campionul acestei categorii este George Lazenby, o singură dată apărut în rolul lui Bond, Roger Moore dedicând şi el mai mult timp acţiunii (omoruri şi scene fierbinţi), decât licorii devenite o marcă a filmelor Bond. În Skyfall însă, compania Heineken a intervenit financiar pentru a schimba paharul de martini cu cel de bere, astfel încât va fi interesant de văzut cum va modifica acest lucru acţiunile lui Bond şi graficul de mai jos.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 20 octombrie 2012 13:27
Sean Connery mi s-a parut cel mai carismatic personaj Bond.
alex_il_fenomeno pe 20 octombrie 2012 14:59
un top surprinzator, venit chiar pe nepusa masa. tot cei clasici cred ca au fost cei mai de efect totusi...
ddman pe 20 octombrie 2012 23:38
Poate o sa imi iau voturi negative, dar din punctul meu de vedere Daniel Craig nu avea ce sa caute ca Bond. Recunosc este un actor bun, dar nu are fata (chiar la chip ma refer) de 007. Pierce Brosnan mi-a placut cel mai mult cel mai mult din serie. Gerard Butler ar fi fost mult mai potrivit pentru acest rol.
ddman pe 21 octombrie 2012 00:02
Scuzati repetitia!
constanta pe 21 octombrie 2012 14:06
De acord cu tine...eu am abandonat seria cu Bond...dupa primul film al lui Craig...imi distrugea imaginea pe care o aveam despre 007.
Tyybi1 pe 2 mai 2016 21:24
Un articol foarte interesant!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells