„Periferic” câştigă în ziua lansării în România Marele Premiu al Festivalului de la Vilnius

de Cinemagia în 1 Apr 2011
„Periferic” câştigă în ziua lansării în România Marele Premiu al Festivalului de la Vilnius

Filmul „Periferic”, în regia lui Bogdan George Apetri, a obţinut Marele Premiu al Festivalului Internaţional de Film de la Vilnius, cel mai important eveniment de gen din Lituania. Trofeul i-a fost înmânat joi seara, pe 31 martie, producătorului asociat al peliculei, Mihaela Popescu. „Periferic” a concurat în competiţia principală, intitulată „New Europe – New Names”, cu 11 producţii europene.

Premiul obţinut coincide cu premiera în România a peliculei. „Periferic” se lansează vineri, 1 aprilie, în cinematografe. Tot începând de vineri, filmul cu Ana Ularu în rolul principal poate fi urmărit pe WEBKINO.RO, în sistem pay-per-view, prin video-streaming, la o calitate HD excelentă. Vizionarea online le este accesibilă, în primă fază, doar utilizatorilor de Internet din localităţile unde nu va rula filmul. La 30 de zile de la lansarea în săli, „Periferic” va fi disponibil online şi pentru cei din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Constanţa, Arad, Craiova, Vaslui.

Costul vizionării pe WebKino.ro, pentru perioada imediat următoare lansării filmului, este de 3 euro plus TVA. Banii pot fi plătiţi prin SMS şi cu cardul, pe Internet, începând cu 1 aprilie 2011.

Procedura este simplă: utilizatorii trebuie să trimită cuvântul Webkino la numerele scurte 1377, în reţeaua Orange, şi 7413 - în Vodafone şi Cosmote, după care vor primi, tot prin SMS, un cod de acces cu care vor viziona filmul. În cazul plăţii cu cardul, codul va fi primit pe e-mail. Codul de acces este valabil trei zile, timp în care utilizatorii pot urmări filmul de câte ori doresc. Tehnologia de plată prin card va fi furnizată de mobilpay™, folosind tranzacţionarea 3D Secure.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jude pe 1 aprilie 2011 16:42
Bravo!!!Felicitari.
matei pe 1 aprilie 2011 21:53
am vazut filmul azi(1 aprilie) la cinematograful victoria din iasi ... foarte tare ... felicitari producatorilor .. super actrita
sabinalin pe 3 aprilie 2011 17:12
Excelenta initiativa cu Webkino.ro dar pretul mi se pare un pic cam mare,cred ca 2 euro plus TVA era pretul corect.
alex_il_fenomeno pe 4 aprilie 2011 18:47
nu ma mai surprinde nicio stire legata de victoriile filmelor romanesti in afara granitelor ; de mult nu mai este o surpriza !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells