O comedie neagră marca Florin Piersic Jr.: Killing Time

de Cinemagia în 5 Apr 2012
O comedie neagră marca Florin Piersic Jr.:  Killing Time

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

După șapte ani de pauză în regia de lungmetraj, Florin Piersic Jr. a trecut din nou în spatele camerei de filmat pentru Killing Time, o comedie extrem de neagră despre doi ucigași cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vieții. Și a morții. Filmările au avut loc în toamna lui 2011, în București, iar post-producția va continua până la sfârșitul lunii aprilie.

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuție mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Scenariul îi aparține lui Florin Piersic Jr., imaginea e semnată Cristian Stan, iar muzica originală a fost compusă de Karl Ritter.

„Killing Time pleacă de la un clișeu simplu, de la o situație deja folosită într-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, în primele secvențe, nici măcar nu evită parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea de fapt să ajungă într-o zonă mai puțin explorată, spunând într-un alt fel o poveste despre viață și moarte", spune regizorul.

Killing Time este o producție independentă realizată în parteneriat de Andrei Crețulescu (Kinosseur Productions – www.kinosseur.ro) și Dan Burlac (Elefant Film – www.elefantfilms.ch), cu sprijinul Zenith Media și cu participarea HBO Romania. Post-producția video este realizată la Digital Cube iar sunetul este mixat la Chainsaw Europe.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România în toamna lui 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 5 aprilie 2012 20:38
Poate va reusi sa ne surprinda in mod placut.
alex_il_fenomeno pe 1 mai 2012 09:26
Dupa Eminescu versus Eminem , cred ca vine cu alt film extrem de original !
bunsimt pe 5 martie 2013 02:57
Am vazut filmul. Voi incerca sa fiu laconic.
Imagine foarte proasta. Toate cadrele sunt fixe, nimic dinamic. Muzica de la generic este o scartaiala stridenta si enervanta. Filmarea este de foarte aproape. Ecranul este umplut de capatzana actorului filmat. Foarte multi timpi morti, foarte multe cadre statice. O plictiseala totala. Putinele dialoguri sunt de fapt niste monoloage stupide despre pu*a lui Spiderman si pu*a lui Batman … si despre niste ciorapi roz. Limbajul folosit este cocalaresc, de dupa blocuri. Personajele sunt brute, neconturate. Doi cavernicoli ghidati de instinctele primare. Umorul negru aproape inexistent este unul de santier. Sadism gratuit … si mult sange pentru nimic. Zece minute privim o actrita care plange cu sughituri si are mucii intinsi de la nas pana la barbie.
Tot filmul am asteptat ceva, … o scanteie, … ceva inteligent care sa ma faca sa cred ca nu am pierdut timpul si banii de pomana.
Asteptare zadarnica.
Florinel vad ca se straduieste - si ii reuseste din plin - sa fie ceea ce tatal sau nu a fost niciodata: un personaj intunecat, frustrat, nevrotic si sadic. A reusit totusi ceva deosebit: cred ca este primul actor roman care intr-un simulacru de rugaciune il injura pe Dumnezeu. I-as fi acordat circumstante atenuante insa … a fost si regizor si scenarist. Cred ca bunica lui, fiica de preot, ii transmite salutari din cer.
Filmul ar fi trebuit sa se numeasca: “Killing spectator’s time and money”.
Presupun ca urmatorul sau film va fi despre canibali … si il vom vedea cum manca niste copii. Ar putea sa inceapa cu cel ucis in “Killing time”.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells