Naşa se pregăteşte de covorul roşu

27 Apr 2011
Naşa se pregăteşte de covorul roşu

Whitney Anderson revine în România cu ocazia premierei de gală a filmului Naşa/The Godmother, pentru a păşi pe covorul roşu împreună cu Dragoş Bucur, Alex Velea, Cătălina Grama, Ştefan Iancu, Laura Cosoi şi alţi mulţi actori renumiţi, vineri, pe 29 aprilie, cu începere de la orele 19.30, la CinemaPRO.

Alături de numele sonore din distribuţia filmului, vor fi prezente la eveniment şi numeroase vedete din showbiz-ul românesc. Andreea Esca, Andra, Cătălin Măruţă, Andi Moisescu, Olivia Steer, Pavel Bartoş, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Mircea Solcanu, Andreea Raicu, Luana Ibacka, Răzvan Ciobanu, Valentina Pelinel, trupa Simplu, Maria Marinescu, Frank Collin şi Dan Chişu sunt doar o parte dintre personalităţile care vor veni să râdă în hohote la premiera de gală a filmului The Godmother. De pe covorul roşu nu vor lipsi nici realizatorii filmului, în frunte cu regizorii Virgil Nicolaescu şi Jesus Del Cerro, scenariştii Viorel Mihalcea şi Tudor Voican şi producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru.

Într-o manieră extrem de comică, The Godmother aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson), o profesoară de limbi străine care, pentru a-şi salva soţul, recurge la înfiinţarea propriei organizaţii mafiote. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist român, cu care are un băiat de 10 ani extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe Radu. Cu această ocazie, Jennifer află că respectabila afacere a soţului consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather (Alex Velea). Astfel eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi şi, cu ajutorul fiului său, urzeşte cel mai îndrăzneţ plan pentru a-şi salva familia. 

Mult-aşteptata premieră a filmului The Godmother va putea fi urmărită live vineri, 29 aprilie, cu începere de la orele 19.30, numai pe siteul www.cinemapro.ro.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FLORENTINA pe 27 aprilie 2011 18:50
SUPER TARE, ABEA ASTEPT SA IL VAD
MrRazvy2009 pe 27 aprilie 2011 21:04
Oare apare numai la cinema ? Eu nu am cinema la mn in oras:(
Radu1711 pe 27 aprilie 2011 22:18
abia astept sa vad si eu filmul, tare din trailer
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2011 12:35
este o actrita destul de talentata , pe care am vazut-o intr-un film destul de aspru criticat de unii : "Zombie Strippers"
GABIDANA pe 4 mai 2011 23:09
Este super tare filmul.Nu am mai vazut demult o comedie facuta de romani asa buna.Like.
xerses pe 30 mai 2011 19:27
Sunt chiar curioasa de ce o iesi....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells