MTV anunta prezentatorii si artistii care vor performa pentru MTV Movie Awards 2006

22 Mai 2006
MTV anunta prezentatorii si artistii care vor performa pentru MTV Movie Awards 2006
Atragand cele mai mari nume din muzica, film si nu numai, MTV Music Television a dezvaluit prezentatorii si artistii celui mai asteptat blockbuster al Hollywood-ului, “2006 MTV Movie Awards”. Gazda editiei din acest an este Jessica Alba, evenimentul aducandu-i pe mult asteptatii Christina Aguilera (foto) si AFI in fata publicului, pentru a sustine recitaluri live. Kate Beckinsale, Jamie Foxx, Owen Wilson, Justin Timberlake, Matt Dillon, Will Ferrell, T.I., Kate Hudson, Ludacris, Rebecca Romijn, Kate Bosworth, Famke Janssen, John C. Reilly si Brandon Routh sunt primii anuntati pe lista starurilor care vor prezenta ceremonia de anul acesta, care promite sa fie mai mult decat un show de prezentare de premii, si anume, un film in adevaratul sens al cuvantului. Filmul “2006 MTV Movie Awards” va fi filmat pe 3 iunie in Studiourile Sony Pictures din Culver City, Canada, iar premiera mondiala va avea loc marti, 8 iunie la ora 21 pe MTV.
 „Uitandu-ne pe lista invitatilor, staruri din aproape toate ecranizarile de succes vor fi prezenti. De fapt, este posibil sa suplimentam numarul premiilor pentru a-i putea cuprinde pe toti” spune Joel Gallen, Regizor si Producator Executiv. „Sunt de asemenea foarte incantat de Christina si AFI – artisti deosebiti ce vor sustine recitaluri pentru cele mai noi piese, in premiera mondiala, la Movie Awards ”, a mai declarat Gallen.
Dupa lansarea albumului de succes “Stripped” in 2002, artista revine in lumina reflectoarelor la MTV Movie Awards cu sustinerea unui recital ce cuprinde piese de pe noul sau album “Back to Basics”. Un veteran al Movie Awards, Christina Aguilera a cantat ultima data in cadrul ceremoniei in anul 2001 cand a urcat pe scena alaturi de Lil’ Kim, Pink si Mya cu melodia „Lady Mamelade” din „Moulin Rouge”, prestatie ce a taiat rasuflarea publicului.
Aflati in pragul lansarii albumului "Decemberunderground" din data de 6 iunie, AFI va interpreta single-ul de debut “Miss Murder”, piesa ce va aparea pentru prima data pe un post de televiziune  la „2006 MTV Movie Awards”. Fondata in 1991 in Ukiah, California, muzica celor de la AFI, care imbina energia punk si farmecul teatrului clasic, a cunoscut o explozie in intreaga lume odata cu lansarea albumului „Sing The Sorrow” in 2003. Albumul a castigat simpatia publicului si a criticilor si totodata,  premiul de onoare „MTV2 Award” la 2003 MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Girl's Not Grey".
In lupta pentru rolurile principale sunt 40-Year Old Virgin si Wedding Crashers, avand cate 5 nominalizari fiecare. De asemenea, in lumina reflectoarelor sunt "Batman Begins", "Harry Potter and the Goblet of Fire", "Hustle & Flow", "Sin City" si "Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith" cu cate 3 nominalizari fiecare. MTV a mai anuntat ca editia acestui an are pentru prima data in istoria sa, trei categorii noi: "Best Hero", "Sexiest Performance" si "mtvU Student Filmmaker Award".
Fanii isi pot vota favoritii pana la data de 19 mai, pe site-ul movieawards.mtv.com.
Pentru informatii complete despre “2006 MTV Movie Awards”, incluzand detalii referitoare la toti artistii si la gazda evenimentului Jessica alba, precum si pentru a vota si urmarii nominalizatii de anul acesta, publicul poate accesa www.movieawards.mtv.com.
Tenth Planet Productions se va alatura inca o data MTV-ului pentru a produce MTV MOVIE AWARDS 2006. Joel Gallen va fi pentru a 12-a oara regizorul acestui eveniment. Rick Austin este producatorul acestui eveniment si alaturi de colegii sai Salli Frattini, Producatorul Executiv pentru MTV si Kathy Flynn, Producator de Eveniment, va realiza un moment deosebit in istoria acestor premii.
 
MTV Networks, o unitate a Viacom este unul dintre liderii mondiali in crearea de programe pentru toate platformele media. MTV Networks, cu mai mult de 120 de canale in intreaga lume, detine si opereaza urmatoarele servicii de televiziune – MTV: MUSIC TELEVISION, MTV2, VH1, mtvU, NICKELODEON, NICK at NITE, COMEDY CENTRAL, TV LAND, SPIKE TV, CMT, NOGGIN, VH1 CLASSIC, LOGO, MTVN INTERNATIONAL si suportul digital pentru retelele MTV, un pachet de 13 servicii digitale. Reteaua MTV  se conecteaza cu audienta sa prin intermediul a mai mult de 95 de proprietati interactive, incluzand servicii online, broadband, wireless, servicii de televiziune interactive si detine licente, joint venture precum si intelegeri sindicale pentru aproape toate serviciile pe care le ofera in intreaga lume.
 
Despre MTV:
MTV reprezinta cel mai cunoscut post de televiziune care difuzeaza muzica 24h pe zi si este un simbol universal, fiind ales in anul 2002, de Interbrand in cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din intreaga intreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante retele muzicale europene, MTV Networks Europe, care isi difuzeaza programele in peste 146 milioane de locuinte, din 52 de tari din intreaga Europa.
MTV Romania este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact in industria muzicala din Romania, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, si are o implicare prosociala activa prin promovarea de dezbateri si forumuri pe teme de interes general, concerte si documentare cu caracter social.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rrs85 pe 14 mai 2010 23:27
;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells