Mila Kunis a adormit în timpul unei scene de dragoste cu Timberlake

de Cristina Grigore în 8 Aug 2011
Mila Kunis a adormit în timpul unei scene de dragoste cu Timberlake

O lungă şi obositoare zi de muncă poate da gata pe oricine, însă nu oricine îşi poate permite să tragă un pui de somn în timpul orelor petrecute la serviciu. Actriţa Mila Kunis a avut ocazia să facă acest lucru în timpul filmărilor la Friends with Benefits, şi a profitat, lăsându-se furată de somn preţ de 20 de minute în timpul unei scene de dragoste, însă nu fără a-şi anunţa în prealabil, partenerul din film, pe Justin Timberlake.

Pare un zvon, însă frumoasa ucraineancă ne asigură că lucrurile s-au întâmplat întocmai, explicând tabloidului britanic The Sun şi cum a fost posibil acest lucru: „Spre sfârşitul unei zile de filmare, începusem o scenă de dragoste care se filma în casa tatălui personajului interpretat de Justin. Cum filmam deja de 17 sau 18 ore, i-am spus lui Justin, cum stăteam întinsă acolo, că voi închide ochii pentru o clipă! Pană să-mi dau seama, trecuseră deja 20 de minute şi am auzit „Gata, am terminat!”… „Chiar adormisem”, a mărturisit Kunis.

Actriţa a menţionat însă că, deşi s-a declarat amuzat de incident, Timberlake a înţeles perfect starea de oboseală a actriţei, el reuşind în ziua respectivă să aţipească puţin în pauzele dintre filmări. În ceea ce priveşte scena de dragoste în cauză, ea nu implica prea multă acţiune; era vorba doar de nişte secvenţe ce urmau să completeze, la montaj, scenele fierbinţi anterioare. Kunis apărea în cadru cu spatele, iar faţa nu îi era deloc vizibilă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 8 august 2011 11:57
=))))))))))) Hai ca asta-i tare . Dar dupa 17-18 ore de cand filmau merita un somn bun . Oricum genial . Sa dormi in timpul scenei :)) .
anna.n pe 8 august 2011 13:13
daca scenele fierbinti erau deja filmate si daca s-a putut filma inseamna ca oricum nu prea avea ce face in scena aia
b0b0cin3filul pe 8 august 2011 14:16
Bine ma Timberlake ma, nu poti tine domnisoara treaza?
Bayard pe 8 august 2011 14:48
"gata, s-a terminat" :)))) :))))
zeno.marin pe 8 august 2011 16:17
"Oricum genial . Sa dormi in timpul scenei".
Stirea e o cioaca "geniala" intr-adevar. Si Mr. Bean a adormit pe montagne russe. Rog Cinemagia - un link catre dexonline.ro.

GÉNIU, genii, s. n. I. 1. Cea mai înaltă treaptă de înzestrare spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate; persoană care are o asemenea înzestrare. ◊ Loc. adj. De geniu = genial. 2. Fire, natură, caracter specific. II. (Mitol.; azi în stilul poetic) Spirit protector; duh (bun sau rău). III. Armă militară care cuprinde trupe specializate pentru executarea lucrărilor de fortificații, de drumuri, de poduri etc. – Din lat. genius, fr. génie.

paul2011 pe 8 august 2011 17:14
Si care-i faza cu dexu asta ? :)) ..... Nu te-a lasat in pace commentu meu ? ...De-mi explici mie acuma ce inseamna "genial ". Lasa ca tu le stii pe toate :)) .
Crist11 pe 8 august 2011 21:43
:)))
chris-T pe 8 august 2011 17:07
@zeno.marin -> LMAO tu si dexu tau ! :))
legiune pe 8 august 2011 21:27
ce scene fierbinti daca se doarme in tinp ce se filmeaza. Este film pe care nu o sa il vedem, motivul este evident. Pentru cei care trebuim sa desenam acesta este subiectul care nu este atractiv.
Crist11 pe 8 august 2011 21:44
Glumesti? am ras ca un copil mic, cand l-am citit.
xerses pe 9 august 2011 12:40
M-a distrat aceasta stire.Daca nici sarutul nu te mai tine treaz....
alex_il_fenomeno pe 9 august 2011 13:40
amuzanta Mila , dar i se putea intampla oricui !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells