Michelle Yeoh, amor şi kung fu

de Ştefan Dobroiu în 19 Oct 2009
Michelle Yeoh, amor şi kung fu

Poate cea mai cunoscută actriţă din filmul de acţiune asiatic, Michelle Yeoh începe săptămâna viitoare filmările la... Ploaie de săbii în lumea artelor marţiale, anunţă The Hollywood Reporter. Filmul este coprodus de John Woo, vechi partener al lui Yeoh, iar subiectul noului proiect a fost descris, se pare, drept o combinaţie între Face/Off şi Mr. & Mrs. Smith în timpul dinastiei Ming.

Michelle Yeoh va fi o luptătoare certată cu legea care se îndrăgosteşte de un bărbat al cărui tată a fost ucis de banda ei. Fără să ştie că amândoi sunt neîntrecuţi în artele marţiale, cei doi încep o relaţie, dar trecutul nu va întârzia să-i bântuie.

În film vor mai apărea Jung Woo-Song, cunoscut pentru rolul său din The Good, the Bad, the Weird, care nu o să mai vină pe ecranele din România, actorul chinez Wang Wueqi, care joacă în Forever Enthralled, propunerea Chinei pentru următoarea ediţie a Oscarurilor, dar şi cântăreaţa şi actriţa taiwaneză Barbie Hsu.

Filmările vor începe pe 30 octombrie. În acest moment nu se ştie când se va lansa pe ecrane proiectul, al cărui nume original ar putea fi Jianyu Jianghu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells