Michelle Rodriguez, antrenamente dure pentru Battle: Los Angeles

de Cristina Grigore în 15 Mar 2011
Michelle Rodriguez, antrenamente dure pentru Battle: Los Angeles

Michelle Rodriguez este una din „fetele rele” ale Hollywood-ului şi, până acum, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-şi păstreze acest statut. Antrenamentele la care a participat, alături de colegii ei din distribuţia filmului Battle: Los Angeles, sunt şi ele parte a acestei imagini, iar duritatea lor nu a fost o problemă pentru actriţa din Avatar.

Ea a declarat pentru revista britanică Live: „Sunt la fel de capabilă ca orice bărbat. Dau întotdeauna 150 la sută la antrenamente. În tabăra de puşcaşi marini unde Battle: Los Angels şi-a deplasat actorii pentru a-i antrena, m-am bucurat să pot concura cu băieţii. Am putut face absolut tot ceea ce au făcut şi ei”, a spus actriţa.

Rodriguez a jucat în film rolul unei femei-soldat şi s-a supus fără nicio dificultate cerinţelor fizice ce i-au pregătit pentru rolurile aferente şi pe colegii ei de sex masculin. „Nu am fost doborâtă de antrenamente. Nu am făcut flotări „de fată”. Ne trezeam la cinci dimineaţa şi începeam cu sărituri şi flotări – un program intensiv de 30 de minute – după care alergam trei kilometri. Apoi ne puneam costume cu greutăţi de 14 kilograme şi alergam prin soarele fierbinte”, a adăugat ea.

Însă antrenamentele nu s-au oprit aici. „Trăgeam cu armele toată ziua, ne ascundeam prin clădiri, demontam şi montam armamentul, consumam în jur de 20 de încărcătoare pe zi, trăgând masiv. Lupt ca băieţii”, a mai ţinut actriţa să povestească.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alex4Fun90 pe 15 martie 2011 19:07
Este una din actritele mele favorite . Inteligenta , sexy si cu talent actoricesc . Merita vazute filmele in care joaca , sa vedem ce o sa iasa si din noul film Battle: Los Angeles
jude pe 15 martie 2011 19:41
e greu pentru o femeie sa faca ce face ea. Bravo...o admir mult.
spartacus pe 15 martie 2011 19:47
De admirat. Nu cred ca la Hollywood mai este o actrita cunoscuta cit de cit care sa faca ce face ea - in orice film de actiune mai acatarii dai de ea. Rolurile de gen i se potrivesc manusa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells