Michael Goldenberg va scrie scenariul pentru Green Lantern 2

de Răzvan Boboc în 10 Aug 2010
Michael Goldenberg va scrie scenariul pentru Green Lantern 2

Michael Goldenberg (Harry Potter and the Order of the Phoenix) va scrie scenariul celui de-al doilea film din seria Green Lantern, anunţă Variety.

Primul film Green Lantern este regizat de Martin Campbell şi este programat să ajungă în cinematografe în vara anului viitor 2011. Rolul principal este interpretat de Ryan Reynolds. Din distribuţie mai fac parte Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Temuera Morrison, Jenna Craig, Jon Tenney şi Tim Robbins.

Se pare că şi cel de-al doilea film al seriei îl va avea în rolul principal pe Ryan Reynolds. Cea de-a doua aventură Green Lantern va ajunge în cinematografe în 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ThoR pe 10 august 2010 09:58
In partea a doua green lantern o va infrunta pe malefica zana maseluta ce pune la cale o schema devastatoare prin care vrea sa distruga lumea ,,,,,,,,,deci eu partea a doua vreau sa o vad neaparat.....am inteles ca eroul principal va face echipa cu omul caradasca iar impreuna vor incerca sa puna capat macelului ( de idei idioate ptr filme?) dar se pare ca sfarsitul e in ceata adica nu o sa fie clar daca zana maseluta va muri atunci cand o arunca ei de pe un pod sau va reusi sa scape din valuri.....daca vor fi incasari probabil ca va scapa.....si asa va aparea partea a treia in care maleficul personaj se va alia cu niste vampiri iar in echipa celor buni va veni buffy sau blade sa dea si ei o mana de ajutor
smiley3abe pe 10 august 2010 11:48
Nici nu a aparut primul si deja fac planuri pentru al doilea :|
rizea.alex70 pe 10 august 2010 11:55
Este bine ca se gandesc la o continuare.....abia astept primul Green Lantern!
alex_il_fenomeno pe 11 august 2010 08:20
se anunta interesant !
xerses pe 21 februarie 2012 17:51
Ma bucur ca se gandeste o continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells