Michael Fassbender, viitorul James Bond?

de Cristina Grigore în 28 Nov 2011
Michael Fassbender, viitorul James Bond?

Are prestanţa, farmecul, notorietatea şi talentul necesare protagonistului cu „nume de cod” 007 şi s-a gândit adesea că i-ar plăcea să poată interpreta rolul lui James Bond, după ce Daniel Craig va spune adio longevivei francize. Dar este Michael Fassbender pregătit să facă faţă acestei partituri de cursă lungă? Sau există un demers oficial în acest sens?

Actorul de 34 de ani a stat de vorbă cu cei de la Total Film şi a atins acest subiect, clarificând supoziţiile multora dintre fanii săi din public şi presa de specialitate, care, în urma prestaţiilor sale din Inglorious Bastards sau X-Men: First Class, l-au plasat entuziaşti în categoria actorilor foarte potriviţi pentru rolul celebrului spion.

Actorul nu are însă un anume plan în legătură cu seria Bond, deşi a sugerat că nu va spune nu unei oferte concrete a producătorilor, atunci când se va ivi această ocazie.

„Cred că Daniel face o treabă destul de bună acum şi, de obicei, nu-mi fac planuri pe termen lung. Prefer să o iau pas cu pas”, a spus el.

„Desigur, şi eu ca, probabil şi alţii, am cântat adesea aceea melodie din coloana sonoră a filmului şi am patrulat prin casă în poziţie de tragere cu o armă imaginară. Dar, să vedem ce se întâmplă [după plecarea lui Craig]”, a adăugat Fassbender.

Momentan, îl poţi vedea pe actor în Metodă periculoasă, ce a avut premiera în acest week-end pe marile noastre ecrane. Spectatorii americani îl vor putea admira în curând în Shame şi Haywire, urmând ca anul viitor să apară în rolul androidului David din SF-ul lui Ridley Scott, Prometheus.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 28 noiembrie 2011 12:52
Michael Fassbender e prea talentat ca sa joace in genul asta de filme de copii..gen James Bond..
E un actor versatil de calibrul lui Gosling.Nu as vrea sa il vad in James Bond...

Han_Solo pe 28 noiembrie 2011 14:16
Gosling este unul dintre actorii luati in considerare pt James Bond. Si de ce sunt filme pt copii? Mie im place un film de actiune cu masi rapide si femei frumoase.
anca_11 pe 28 noiembrie 2011 16:06
Tocmai pt ca este talentat , se poate relaxa si juca pe faimosul de-a lungul multor ani deja, James Bond !!! De ce nu? Copii intre ce varste?
Crist11 pe 28 noiembrie 2011 15:10
Nu am vazut niciun film cu el :|
anca_11 pe 28 noiembrie 2011 16:04
Chiar pare o alegere buna pt James Bond= tip Cool si charismatic!
Chiar mi-ar place sa-l vad in rolul asta !

alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2011 16:20
aduce putin la figura cu fostul agent , Daniel Craig .
lucian.iorga pe 28 noiembrie 2011 19:18
Jesus Christ boy!!! "Fostul" care? Pentru cultura ta generala, Daniel Craig este "fostul, actualul si viitorul" agent JAMES BOND!!!
Bayard pe 28 noiembrie 2011 19:19
Ar fi mult mai potrivit decat Daniel Craig... chiar poate fi sarmant :)
georgian9292 pe 24 iunie 2012 01:08
nu prea i se potrivesc rolurile de gigolo, de barbat care se imbraca bine, nu e sarmant si oricum, la 34 de ani pare mult mai in varsta, zici ca are minim 44, ar trebui sa se barbiereasca mai des, l-ar intineri considerabil,cu barba zici ca are 44,45 lejer

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells