MGM Movie Madness prezintă Fargo

17 Nov 2009
MGM Movie Madness prezintă Fargo

Din octombrie 2009 până în ianuarie 2010, MGM Channel prezintă Movie Madness, cele mai bune filme clasice la cinematograful Hollywood Multiplex - Mall Vitan, Bucureşti. Începând cu 1 octombrie 2009, orele 19.30, iubitorii filmelor clasice şi nu numai au acces la cea mai spectaculoasă bibliotecă de filme a hollywood-ului, acum şi pe marele ecran!    

După succesul aşteptat al clasicului Unora le place jazz-ul, joi 19 noiembrie 2009 începând cu orele 19.30, spectatorii sunt invitaţi să urmărească ecranizarea filmului Fargo, în regia celebrilor fraţi Joel şi Ethan Coen.

Jerry Lundergaard (William H. Macy) este într-o încurcătură financiară şi astfel, din disperare, pune la cale un plan de a angaja pe cineva pentru a-i răpi soţia şi de a cere răscumpărare de la tatăl ei bogat, ca mai apoi el să poată împărţi banii împreună cu răpitorii.

Dar ce se va întâmpla nu va corespunde deloc cu planul iniţial. Sânge este vărsat când un poliţist şi doi oameni complet inocenţi sunt omorâţi şi, în consecinţă, poliţia condusă de Marge Gunderson (Frances McDormand), porneşte pe urmele lor. În timp ce autorităţile investighează, Jerry intră în încurcături şi mai mari, de la probleme financiare până la ameninţări din partea răpitorilor.

Şi în lunile decembrie şi ianuarie, Movie Madness prezintă unele dintre cele mai cunoscute filme clasice MGM pe marile ecrane: comedii savuroase, western-uri şi filme de acţiune, având în distribuţie actori consacraţi precum sex-simbolul Marilyn Monroe, Clint Eastwood sau Burt Lancaster.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells