Matt Damon se îndrăgosteşte de Scarlett Johansson în We Brought a Zoo?

de Cristina Grigore în 2 Nov 2010
Matt Damon se îndrăgosteşte de Scarlett Johansson în We Brought a Zoo?

Pentru drama We Brought a Zoo, care marchează revenirea în scaunul regizoral a lui Cameron Crowe, au răspuns la apel Matt Damon şi Thomas Hayden Church (Spider-Man 3), Damon interpretând personajul principal al filmului.

Scenariul lui Crowe şi al lui Aline Brosh McKenna (Morning Glory) include însă şi un personaj feminin, pentru rolul căreia, conform Deadline, Scarlett Johansson este actriţa curtată. În cazul în care aceasta nu va accepta, rolul va fi oferit altor actriţe avute în vizor de regizor, precum Amy Adams (Enchanted), Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim vs. the World) sau Rachel McAdams (Sherlock Holmes).

Bazată pe memoriile lui Benjamin Mee, povestea filmului urmăreşte un tată văduv care se mută în Anglia din dorinţa de a-şi reface viaţa. El cumpără o grădină zoologică dezafectată, pe care se luptă s-o redeschidă alături de copiii săi şi de o mică dar loială echipă.

Ultima producţie a lui Cameon Crowe a fost Elizabethtown, o dramă romantică cu Orlando Bloom şi Kirsten Dunst în rolurile principale, film ce nu s-a bucurat de succes din partea criticilor, dar nici din partea publicului, reuşind să acopere doar jumătate din bugetul de producţie.

We Brought A Zoo este programat să apară în cinematografele americane pe 23 decembrie 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 3 noiembrie 2010 17:18
Acum sa fim seriosi cine nu s-ar indragosti de Scarlett Johansson.
petrea pe 15 decembrie 2010 11:31
DA ASA E CETATENULE SUBSCRIU!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells