Mark Wahlberg luptă pentru continuarea lui The Fighter

de Cristina Grigore în 16 Mar 2011
Mark Wahlberg luptă pentru continuarea lui The Fighter

Producător şi vedetă a filmului The Fighter, Mark Wahlberg a lansat (din nou) ideea unei continuări a producţiei cu cinci nominalizări la Oscar şi două statuete câştigate (Melissa Leo şi Christian Bale pentru rolurile secundare), şi-a reluat antrenamentele de box şi caută acum susţinători pentru viitorul proiect.

Într-un interviu acordat Entertaiment Weekly pentru promovare filmului la care lucrează acum, Contraband, Wahlberg a spus: „Am fost captivat [de posibilitatea de a lucra la The Fighter 2] şi acum încerc să induc această idee tuturor că trebuie să facem – nu cinci sau şase continuări ale filmului, precum Rocky – dar măcar încă una”.

Actorul a precizat că mai este destul material pentru o continuare, deoarece personajul pe care l-a interpretat, Micky Ward, a rămas în ulterior memoria publicului şi pentru cele trei meciuri legendare ţinute împotriva pugilistului Arturo Gatti.

The Fighter 2 are şi susţinerea personajelor reale pe care a fost bazat filmul, Micky Ward şi Dicky Eklung, care au discutat deja cu Wahlberg despre o nouă producţie. Actorul este convins de necesitatea continuării peliculei şi, în pauzele din timpul filmărilor la Contraband, şi-a reluat antrenamentele de box: „Eu şi partenerul meu de ring am făcut cam zece runde ieri. Iar în timpul filmărilor am avut câteva ore libere în care s-a lucrat la alte scene, aşa că ne-am întors la hotel, ne-am luat echipamentul, am boxat, am făcut un duş şi ne-am întors pe platou”.

Actorul speră că majoritatea actorilor din primul film îşi vor relua rolurile, însă, cum proiectul este abia în faza de început, nu se ştie încă cine va reveni în The Fighter în afară de el însuşi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 16 martie 2011 11:17
O vrea si el un Oscar :) .... dar mi se pare o idee proasta.
madia pe 16 martie 2011 13:21
Un film foarte bun, actori exceptionali, dar o continuare...mai bine nu.
Vorador pe 16 martie 2011 17:53
Nu stiu daca vreau o continuare,dar cand am vazut primul film credeam ca la final va arata macar o lupta cu Arturo Gatti,probabil de aceea vor sa faca o continuare.Ma intreb daca Christian Bale va slabi din nou,ca acum isi umple muschi pentru continuarea lui Batman.
alex_il_fenomeno pe 16 martie 2011 17:56
la ce succes a avut primul film , mi-e greu sa cred ca acesta va dezamagi !
anaelena pe 16 martie 2011 18:07
slabut si ca idee
doinarac pe 16 martie 2011 19:20
de acord cu "@madia".
S-ar putea sa nu fie la fel de reusit....

Eustake pe 16 martie 2011 22:01
Ar fi interesanta o continuare, cu Banel Nicolita in rolul lui Gatti :)
alex2812 pe 23 martie 2011 23:16
s-ar putea sa nu fie o idee prea buna, risca sa pateasca acelasi lucru ca in cazul lui rocky, prima parte sa aiba foarte mare succes, iar urmatoarele sa fie mai slabe(in afara de a sasea parte)
Gebeleizis pe 28 mai 2011 01:43
Nu cred ca ideea cu The Fighter 2 este geniala! Ba din contra, am un feeling ca vor distruge filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells