Margot Robbie, Tom Hanks, Rupert Friend se alătură următorului film al lui Wes Anderson

de Marina Florea în 14 Aug 2021
Proiectul, deocamdată fără titlu, a început producția săptămâna aceasta în Spania cu mulți dintre colaboratorii obișnuiți ai lui Anderson

Rupert Friend și Jason Schwartzman sunt ultimele nume care vor face parte din distribuția ultimului film al lui Wes Anderson.

Proiectul, deocamdată neintitulat, a intrat în faza de producție în Spania cu numeroși dintre colaboratorii obișnuiți ai lui Anderson în echipă, printre care Adrien Brody, Bill Murray și Tilda Swinton. Dintre numele noi din echipă sunt Margot Robie și Tom Hanks.

Deocamdată detaliile despre film, pe care Anderson îl regizează și căruia îi semnează scenariul, sunt ținute secrete însă sursele indică faptul că distribuția filmului este mai amplă decât majoritatea celorlalte filme ale lui Anderson. Filmările se vor încheia la finalul lunii septembrie.

Implicarea lui Schwartzman nu ar trebui să vină ca o surpriză. Actorul a jucat în filmul de debut al lui Anderson din 1998, Rushmore, urmat de The Darjeeling Limited din 2007, de Fantastic Mr. Fox din 2009, de Moonrise Kingdom din 2012 și de The Grand Budapest Hotel, ca și ultimul film al lui Anderson The French Dispatch, care are premiera toamna aceasta. În altă ordine de idei, Schwartzman a apărut de curând în ultimul sezon al lui Fargo.

Ar putea fi cel de-al doilea film marca Anderson pentru Friend, care joacă un rol în The French Dispatch (foto). Actorul este binecunoscut pentru rolul său din Hitman: Agent 47 ca și pentru rolul jucat de multă vreme în seria Homeland. De curând, a încheiat filmările la rolul Obi-Wan Kenobi din serialul Star Wars al LucasFilm.

Exploreaza subiecte similare:

The French Dispatch, The Darjeeling Limited, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel, Adrien Brody, Bill Murray, Tilda Swinton, Wes Anderson, Rupert Friend, Jason Schwartzman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells