Malvina Cservenschi debutează ca actriţă. Regizorul celui mai popular film românesc din 2011 lansează o nouă comedie

de Gloria Sauciuc în 2 Apr 2012
Malvina Cservenschi debutează ca actriţă. Regizorul celui mai popular film românesc din 2011 lansează o nouă comedie

The Treehouse Song, regizat de spaniolul Jesús del Cerro - omul din spatele celui mai popular film românesc din 2011 - se va proiecta luni, 2 aprilie, de la ora 19.30, la Cinema Studio. Tot atunci, spectatorii o vor vedea într-un rol neaşteptat pe Malvina Cservenschi, prezentatoare TV, în filmul Sink. A treia producţie cu premiera seara aceasta va fi comedia Imobiliare, de Vladimir Dembinski.

Cele trei filme sunt scurtmetrajele de diplomă ale studenţilor Școlii Actorie de film, fiind produse de Dragoş Bucur, Dorian Bogu, Alexandru Papadopol, prin actoriedefilm.ro.

The Treehouse Song este un film despre relaţii, cu Dragoş Sora - "corporatistul de la Coca-Cola dorit de agenţiile de casting" în rol principal. Vezi aici detalii.

Sink, de Iulia Rugină, este o meditaţie pe alocuri amuzantă, luminoasă, pe alocuri întunecată, despre planurile de viitor şi speranţa unui nou început, la trecerea dintre ani. E 31 decembrie. În barul Sink se pregăteste petrecerea de Revelion. În casele lor, invitaţii se pregătesc şi ei pentru un nou început, pentru un alt sfârşit sau pentru aceleaşi vise ce poate se vor împlini... la anu'. Malvina Cservenschi deţine unul dintre rolurile principale, spectatorii urmând să fie surprinşi de ipostază în care o vor vedea pe prezentatoare.

Imobiliare este o comedie despre un divorţ care aduce după sine vânzarea casei şi peripeţiile prin care trec eroii până la găsirea unui cumpărător.

Biletele sunt puse în vânzare la Cinematograful Studio din Bucureşti. Costul unui bilet este de 12 lei.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 2 aprilie 2012 16:32
Sa fie intr-un ceas bun.
alex_il_fenomeno pe 26 aprilie 2012 17:12
sa ii uram mult succes in continuare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells